To je to što me zanima!

D. Moore napunila 50 godina: Tulumarila je na zabavi u Indiji

Nakon tulumarenja u Abu Dhabiju, glumica se zabavljala na rođendanskoj zabavi dečka Naomi Campbell u Indiji. Trenutačno se u društvu prijatelja odmara u Dubaiju
Vidi originalni članak

Glumica je proslavila 50. rođendan daleko od svog doma u Los Angelesu. Prošlog vikenda zabavljala se u društvu prijatelja u jednom klubu u Abu Dhabiju nakon čega je tulumarila u Jodhpuru u Indiji na raskošnoj rođendanskoj zabavi Vladimira Doronina, dečka Naomi Campbell koji je također proslavio 50. rođendan. Na Twitteru je osvanula i fotografija na kojoj pozira u tradicionalnoj indijskoj haljini - suriju. Na rođendanskoj zabavi milijardera pjevala je Diana Ross, a među 200-tinjak uzvanika bili su Kate Moss, Bob Geldof i Sarah Ferguson. Milijarder i Naomi unajmili su 13 privatnih zrakoplova kojima su gosti prevezeni do mjesta na kojem je bila zabava. Nakon tulumarenja u Indiji glumica je otišla na odmor u Dubai. Demi je prije odlaska u Indiju snimljena tijekom izlaska iz klinike u Los Angelesu, specijalizirane za njegu kože protiv starenja.

- Nije nesretna jer je napunila 50 godina. Izgleda sjajno i osjeća se dobro nakon stvarno teške godine - otkrio je izvor.

Protekla godina bila je teška za glumicu koja se nakon šest godina braka u studenom prošle godine odvojila od supruga Ashtona Kutchera (34). Tri kćeri koje ima iz braka s Bruceom Willisom nakon prekida su prestale komunicirati s njom. Završila je na liječenju zbog ovisnosti i poremećaja u prehrani u jednoj klinici. Nakon što je s kćerima obnovila odnos, pogodila ju je vijest o romansi njezina bivšeg supruga s kolegicom Milom Kunis (29).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ChrisThis 13.11.2012.

    pa dobro, dragi novinari, je li nosila suri ili sari ?

  • LebronPetrovic 12.11.2012.

    Mrak komad !

  • danyk 12.11.2012.

    nije suri nego SARI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare