To je to što me zanima!

'Da bi brak bio zaista uspješan, ženina riječ mora biti zadnja'

Giuliano govori što je zavolio u “Plesu sa zvijezdama”, zašto mu supruga nije davala plesne instrukcije te zbog čega ga osmogodišnji sin Marko ne želi vidjeti u Splitu
Vidi originalni članak

Premda članovi žirija “Plesa sa zvijezdama” nisu blagonakloni prema njemu i od početka mu daju najniže ocjene, pjevač Giuliano Đanić (40) i dalje pleše. Publici se očito sviđa njegovo plesno umijeće, a, zahvaljujući plesanju, Giuliano je stekao vojsku obožavatelja. Kako je krenulo, kaže, morat će dići kredit.

- Toliko mi se ekipe javilo da glasaju za nas da ću morati svima platiti telefonske račune - govori kroz smijeh. Svi su mu plesovi, priznaje, jednako bili teški za svladavanje.

'Morat ću dignut kredit da svima platim telefonske račune'

- Svaki novi ples moram učiti iz početka, ali ipak mi najlakše idu standardni plesovi. Za latino-plesove nemam baš gipkosti u gornjem dijelu tijela - govori. Jako se naljutio na nekoliko komentara žirija koji, smatra, nisu bili na mjestu.

- Bili smo bolji od ocjena koje su nam davali. Onda sam se zainatio, proradio je u meni splitski dišpet i baš sam ‘upra’ pa smo moja mentorica Marija Marinčić i ja vježbali satima - izjavio je. Kad je riječ o plesnoj partnerici, puna su mu usta hvale.
- Imam najbolju partnericu na svijetu jer je puna strpljenja, živaca, dobar čovjek i pedagog. Trebalo je izdržati treninge sa mnom. Divim joj se i hvala joj na svemu - kaže. Kod kuće, priznaje, nije dobio dodatne instrukcije od supruge, profesionalne plesačice Kristine (38).

- Ona je drukčija vrsta plesačice, pleše jazz dance. Sad ću ja njoj pokazati kako se plešu plesovi koje sam naučio - ističe. U HTV-ovu showu je, kaže, zavolio ples.

'Više mi nitko ne predbacuje da samo trčim za balunom'

- Ti sportski plesovi su vrlo teška disciplina i divim se svim plesačima koliko odricanja, truda, rada i znoja trebaju uložiti da bi postigli vrhunski rezultat. Svaka im čast! Nisam očekivao da će mi ples toliko ući pod kožu i baš guštam dok plešem - otkrio je. Najbolji kompliment mu je bio da se sad napokon pokrenuo, a ne da samo trči za balunom. Njegova obitelj mu je najveća podrška, oni su njegovi navijači i kritičari. Osmogodišnji sin Marko redovito gleda tatu, sviđa mu se kako ga predstavlja.

- Njemu sam ja najbolji. Tješim ga da ću se brzo vratiti kući, a on kaže: ‘Tata, neću da te izbace’. I doista, nikako da se to dogodi, da ispadnem - kroz smijeh govori. Sa sinom Markom ima prijateljski odnos.
- Trudim se biti mu frend i sve riješiti razgovorom. To je bolja opcija od treniranja strogoće. On je stvarno dobro dijete i baš sam sretan što je takav. Kad me pogleda onako sa svojim okicama, uvijek mu popustim - priznaje. Trenutno snima novi spot za singl “Oči boje meda”, prvu božićnu pjesmu u karijeri. U njemu će sudjelovati ekipa iz “Plesa” jer su tijekom showa, kaže, postali neka vrsta obitelji. Njegova prava obitelj ipak mu najviše nedostaje dok je u Zagrebu. Ima i recept za skladan brak.
- Mora postojati kompromis i ženina riječ uvijek mora biti zadnja - tvrdi.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • BundaKrznic 21.12.2013.

    Jedan moj prof. na faksu je rekao da je u životu uvijek prolazio bolje kada je slušao savjete inteligentnih žena. :) Osobno, idu mi na živce nadjebavanja tko je gazda u vezi: muško ili žensko. Muško i žensko su različiti i međusobno se nadopunjuju. Nema tu jači ili slabiji. Jači su kad su u zajedništvu. <3

  • gabriella_1 19.12.2013.

    pravi dalmatinac :-)!

  • Cvrkulja 19.12.2013.

    Ha, i najpametnije mu je reći "Da draga", s obzirom koliko šara okolo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare