Obavijesti

Show

Komentari 22

'Da bi brak bio zaista uspješan, ženina riječ mora biti zadnja'

'Da bi brak bio zaista uspješan, ženina riječ mora biti zadnja'
4

Giuliano govori što je zavolio u “Plesu sa zvijezdama”, zašto mu supruga nije davala plesne instrukcije te zbog čega ga osmogodišnji sin Marko ne želi vidjeti u Splitu

VIDEO

Premda članovi žirija “Plesa sa zvijezdama” nisu blagonakloni prema njemu i od početka mu daju najniže ocjene, pjevač Giuliano Đanić (40) i dalje pleše. Publici se očito sviđa njegovo plesno umijeće, a, zahvaljujući plesanju, Giuliano je stekao vojsku obožavatelja. Kako je krenulo, kaže, morat će dići kredit.

- Toliko mi se ekipe javilo da glasaju za nas da ću morati svima platiti telefonske račune - govori kroz smijeh. Svi su mu plesovi, priznaje, jednako bili teški za svladavanje.

'Morat ću dignut kredit da svima platim telefonske račune'

- Svaki novi ples moram učiti iz početka, ali ipak mi najlakše idu standardni plesovi. Za latino-plesove nemam baš gipkosti u gornjem dijelu tijela - govori. Jako se naljutio na nekoliko komentara žirija koji, smatra, nisu bili na mjestu.

- Bili smo bolji od ocjena koje su nam davali. Onda sam se zainatio, proradio je u meni splitski dišpet i baš sam ‘upra’ pa smo moja mentorica Marija Marinčić i ja vježbali satima - izjavio je. Kad je riječ o plesnoj partnerici, puna su mu usta hvale.
- Imam najbolju partnericu na svijetu jer je puna strpljenja, živaca, dobar čovjek i pedagog. Trebalo je izdržati treninge sa mnom. Divim joj se i hvala joj na svemu - kaže. Kod kuće, priznaje, nije dobio dodatne instrukcije od supruge, profesionalne plesačice Kristine (38).

- Ona je drukčija vrsta plesačice, pleše jazz dance. Sad ću ja njoj pokazati kako se plešu plesovi koje sam naučio - ističe. U HTV-ovu showu je, kaže, zavolio ples.

'Više mi nitko ne predbacuje da samo trčim za balunom'

- Ti sportski plesovi su vrlo teška disciplina i divim se svim plesačima koliko odricanja, truda, rada i znoja trebaju uložiti da bi postigli vrhunski rezultat. Svaka im čast! Nisam očekivao da će mi ples toliko ući pod kožu i baš guštam dok plešem - otkrio je. Najbolji kompliment mu je bio da se sad napokon pokrenuo, a ne da samo trči za balunom. Njegova obitelj mu je najveća podrška, oni su njegovi navijači i kritičari. Osmogodišnji sin Marko redovito gleda tatu, sviđa mu se kako ga predstavlja.

- Njemu sam ja najbolji. Tješim ga da ću se brzo vratiti kući, a on kaže: ‘Tata, neću da te izbace’. I doista, nikako da se to dogodi, da ispadnem - kroz smijeh govori. Sa sinom Markom ima prijateljski odnos.
- Trudim se biti mu frend i sve riješiti razgovorom. To je bolja opcija od treniranja strogoće. On je stvarno dobro dijete i baš sam sretan što je takav. Kad me pogleda onako sa svojim okicama, uvijek mu popustim - priznaje. Trenutno snima novi spot za singl “Oči boje meda”, prvu božićnu pjesmu u karijeri. U njemu će sudjelovati ekipa iz “Plesa” jer su tijekom showa, kaže, postali neka vrsta obitelji. Njegova prava obitelj ipak mu najviše nedostaje dok je u Zagrebu. Ima i recept za skladan brak.
- Mora postojati kompromis i ženina riječ uvijek mora biti zadnja - tvrdi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.