To je to što me zanima!

Da možete otići u Metropolis ili Gotham, kamo biste putovali?

Video spotovi u kojima Bruce Wayne i Lex Luthor pozdravljaju putnike koji pristižu u njihove gradove uvjerili su nas da moramo otići u barem jedan od ta dva velika grada...
Vidi originalni članak

Da se nas pita, definitivno bismo otputovali u Gotham. Grad kojeg brani najpoznatiji, i prema nekima, najmoćniji superjunak koji je ikad postojao, definitivno je grad u kojem se isplati provoditi vrijeme.

 

A da ljubitelji bahatog vanzemaljca ne bi ostali zakinuti, istovjetan video napravljen je i za grad u kojem Superman provodi većinu svojeg vremena.

Pogledajte video

Ben Affleck pojavljuje se u ulozi Brucea Waynea, tj. Batmana, a njegovog protivnika Supermana tj. Clarka Kenta, ponovno glumi Henry Cavill, u reprizi svoje uloge iz 'Čovjeka od čelika'. Novopridošlica je Gal Gadot kao Diana Prince tj. Wonder Woman, zajedno s Jessejem Eisenbergom koji glumi Lexa Luthora i Jeremyjem Ironsom u ulozi sarkastičnog butlera Alfreda.

Uloge ponavljaju Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White) i Diane Lane (Martha Kent). Osim gore navedenih, u filmu bi se trebao pojaviti i Jason Momoa kao Aquaman.

Film u CineStar kinima možemo očekivati 25. ožujka 2016. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dominion_1 18.02.2016.

    287 80 mph

  • Airborne101st 18.02.2016.

    u vrbovec

Komentiraj...
Vidi sve komentare