To je to što me zanima!

'Da nije bilo spasitelja Malnara, mi bismo danas čistili ulice...'

Ivica Lako Laki otkrio nam je kako trenutačno sudjeluje u ‘nekim snimanjima’, te da svakodnevno čita novine. Priznaje da ga i dalje ‘proganjaju’ zbog bicikla
Vidi originalni članak

U utorak će se navršiti 25 godina otkako se kultna emisija Noćna mora počela prikazivati na malim ekranima. Mnogi su probdjeli noći čekajući što će izvesti Željko Malnar i njegovi gosti. Jedno je sigurno, nitko nikad nije ostao ravnodušan.

- Nikad prije nije bilo takve emisije, niti će je ikada više biti - poručio nam je Sead Hasanović zvani Braco, koji je nakon prestanka emitiranja Noćne more počeo voditi udrugu Roma.

- Dobili smo prostor od Grada Zagreba i tu sada dolaze nama svi, a ne samo Romi - rekao nam je Braco, čija udruga ima restoran ‘Kod Vesne i Brace’. U njegovom restoranu okupili su se ponovno Slađa, Cezar, Laki i on.

- Viđamo se i dalje, ali ne tako često kao nekad - priznao nam je Braco. Kaže da su pokušavali vratiti se na male ekrane, no nije bilo uspješno.

- Denis Kršak i njegov brat dogovorili su s Jumbom, našim producentom, da sudjelujemo u emisiji ‘Nemoguća misija’. Stalno su nam dovodili Ivana Pernara u emisiju. Pernar ne spada među nas. Bili smo protiv toga pa smo se razišli - otkrio nam je Braco kako je zbog političara propao pokušaj da se vrate na male ekrane. Ubrzo su na njihovo redovito okupljanje došli Slađa i Cezar - njegovim autom.

- Ako sad nisam poginula, neću nikad - rekla je potresena Slađana Petrušić Slađa nakon što je izašla iz auta i našalila se: Cezar i ja se ženimo.

Ivica Lako Laki otkrio nam je kako trenutačno sudjeluje u ‘nekim snimanjima’, te da svakodnevno čita novine. Priznaje da ga i dalje ‘proganjaju’ zbog bicikla, odnosno da i nije baš vješt vozač.

- Stalno me pitaju jesam li pregazio neku curicu. Pa to su gluposti. Prije bih pregazio sebe nego neku curicu - rekao je Laki. Slađa kaže da se u zadnje vrijeme sredila te da ima puno posla.

- Nema gdje nisam bila. Hodam puno po raznim showovima. Svašta radim, samo se još udala nisam. Izdala sam čak i roman, osvojila sam drugo mjesto u realityju, sad izdajem i CD. A prije nisam znala niti tko mi glavu nosi.

Brine Slađa i za prijatelje iz Noćne more, dodala je u šali kako je najvećim problem sa Cezarom i Lakijem ‘što previše loču’.

- Malnar im sigurno ne bi dao da toliko piju - uvjerena je Slađa.

Legendarni Ševa je otišao prvi

Zvonimir Levačić Ševa bio je neizostavni član postave Noćne more. Umro je u snu prije sedam godina. Na sprovodu su mu bili Milan Bandić, Mirna Berend, Slaven Letica...

‘Na rubu pameti’ ipak nije išlo

Bez Željka Malnara pokušao je 2012. godine ostatak ekipe s emisijom ‘Na rubu pameti’, no nije zaživjela. U istim ulogama kao i u Noćnoj mori trebali su biti Laki, Braco, Jaran, Cezar, Stankec i Tarzan.

Kukoč mu pokazao, pa je Rodman gostovao

Najpoznatiji gost Noćne more bio je Dennis Rodman koji je u emisiji bio 4. listopada 2003. godine. Emisiju mu je prvi pokazao suigrač Toni Kukoč, a američki košarkaš nije dvojio i došao je. Nekoliko je puta u emisiji ostao u čudu i bez riječi...

'25 godina noćne more ekipa iz emisije i danas se druži u restoranu ‘kod Vesne i brace’

Malnar nas je stvorio

Nenad Blatnik predstavio nam se kao ‘Cezar legenda’. Otpjevao nam je svoju pjesmu ‘Silvija’, a potom potvrdio Slađine riječi nakon dolaska kada je rekla da se žene.

- Idem dalje u napast. Slađa i ja ćemo biti sretni - rekao je Cezar, a na pitanje čime se bavi u životu odgovorio:

- Sve i svašta. Malo popravljam kućanske aparate u svojoj radioni, a malo me murja za**bava - rekao je. Otkrio nam je i svoj životni stil. Živi s mačkom, roditeljima i svojim Bobijem, koji mu je jako važan u životu.

- Bobi je mali pas kojeg će Slađa upoznati. On vjeruje svom gazdi - rekao je Cezar.

Rodmanov apartman

Najdraži gost u emisiji bio im je Ljubo Ćesić Rojs, a Braco nam je “otkrio” kako su u emisiju pozvali poznatog košarkaša Dennisa Rodmana koji je u Hrvatsku došao samo zbog gostovanja u Noćnoj mori.

- Rodman je dimljeni Cigan iz Amerike. Ja sam ga pozvao da dođe na gravče na tavče kod nas u Zagreb. Rekao sam mu: “Helou, brader”. A on meni: “Ooooh, brother gypsy”. Ja mu onda kažem: “dođi kod mene u cigansku udrugu”. I on došao - prepričao je zanimljiv razgovor Braco i otkrio jedan ‘detalj’.

- Imao je apartman u Zagrebu gdje su mu dolazile naše poštene Hrvatice - kaže.
Slađa se sjetila Malnara i priznala koliko im je pomogao.

- Malnar je bio u pravu. Nekad davno, ja njemu kažem: “Imam dva razreda osnovne škole i knjige za treći. Ne znam gdje ću se zaposliti”. Malnar mi je rekao da je televizija moć. Prošle su godine, a ja i dalje nastupam po punim dvoranama. Da nije bilo Malnara, imala bih metlu u ruci - priznala je Slađa.

Dodala je i kako zarađuje više nego netko tko se školovao 20 godina. Malnarovi dugi monolozi imali su smisla jer je država u ku**u, smatra ekipa Noćne more.

- Situacija je katastrofa. Da Željko ovo sve vidi, kako ljudi sele van, ne znam što bi napravio. Moramo istjerivati pravdu i boriti se za ono za što se Malnar borio - zaključila je Slađa.

U ekipi zagrebački susjedi

Željko Malnar imao je brojnu ekipu, uglavnom zagrebačke susjede s nadimcima: Cezar, Tarzan, Jaran, Remzo, Laki, Braco, Darkec, Stankec, Anđa, baka Milica...

Nezavisna Republika Peščenica

Noćna mora počela je s emitiranjem 3. listopada 1992., a emitiranje je završilo 26. lipnja 2010. Malnar je ‘proglasio’ Nezavisnu državu Peščenicu čiji je bio doživotni predsjednik.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • kažemja 03.10.2017.

    "Ne pišaj uz vjetar jer sve ti se vraća , na kraju ostaneš popišanih gaća" Cezar.

  • anagartelman 02.10.2017.

    Slađana Petrušić se kači na ime slavnog Željka Malnara a nije mu ni na sprovod došla. Loš čovjek i manipulator.

  • japanokinez 02.10.2017.

    Lako je s tuđim jajima po drači mlatiti. Malnar je bio nešto što se zove Iskoristi budalu do kraja i vladaj s njegovom glupošću. On je trebao biti zatvoren i odgovarati na pitanja psihologa i psihijatra. Hranio se i nahranio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare