Obavijesti

Show

Komentari 44

'Da nije bilo spasitelja Malnara, mi bismo danas čistili ulice...'

'Da nije bilo spasitelja Malnara, mi bismo danas čistili ulice...'
8

Ivica Lako Laki otkrio nam je kako trenutačno sudjeluje u ‘nekim snimanjima’, te da svakodnevno čita novine. Priznaje da ga i dalje ‘proganjaju’ zbog bicikla

VIDEO

U utorak će se navršiti 25 godina otkako se kultna emisija Noćna mora počela prikazivati na malim ekranima. Mnogi su probdjeli noći čekajući što će izvesti Željko Malnar i njegovi gosti. Jedno je sigurno, nitko nikad nije ostao ravnodušan.

- Nikad prije nije bilo takve emisije, niti će je ikada više biti - poručio nam je Sead Hasanović zvani Braco, koji je nakon prestanka emitiranja Noćne more počeo voditi udrugu Roma.

- Dobili smo prostor od Grada Zagreba i tu sada dolaze nama svi, a ne samo Romi - rekao nam je Braco, čija udruga ima restoran ‘Kod Vesne i Brace’. U njegovom restoranu okupili su se ponovno Slađa, Cezar, Laki i on.

malnar

- Viđamo se i dalje, ali ne tako često kao nekad - priznao nam je Braco. Kaže da su pokušavali vratiti se na male ekrane, no nije bilo uspješno.

- Denis Kršak i njegov brat dogovorili su s Jumbom, našim producentom, da sudjelujemo u emisiji ‘Nemoguća misija’. Stalno su nam dovodili Ivana Pernara u emisiju. Pernar ne spada među nas. Bili smo protiv toga pa smo se razišli - otkrio nam je Braco kako je zbog političara propao pokušaj da se vrate na male ekrane. Ubrzo su na njihovo redovito okupljanje došli Slađa i Cezar - njegovim autom.

- Ako sad nisam poginula, neću nikad - rekla je potresena Slađana Petrušić Slađa nakon što je izašla iz auta i našalila se: Cezar i ja se ženimo.

Ivica Lako Laki otkrio nam je kako trenutačno sudjeluje u ‘nekim snimanjima’, te da svakodnevno čita novine. Priznaje da ga i dalje ‘proganjaju’ zbog bicikla, odnosno da i nije baš vješt vozač.

- Stalno me pitaju jesam li pregazio neku curicu. Pa to su gluposti. Prije bih pregazio sebe nego neku curicu - rekao je Laki. Slađa kaže da se u zadnje vrijeme sredila te da ima puno posla.

- Nema gdje nisam bila. Hodam puno po raznim showovima. Svašta radim, samo se još udala nisam. Izdala sam čak i roman, osvojila sam drugo mjesto u realityju, sad izdajem i CD. A prije nisam znala niti tko mi glavu nosi.

Brine Slađa i za prijatelje iz Noćne more, dodala je u šali kako je najvećim problem sa Cezarom i Lakijem ‘što previše loču’.

- Malnar im sigurno ne bi dao da toliko piju - uvjerena je Slađa.

smojina marenda

Legendarni Ševa je otišao prvi

Zvonimir Levačić Ševa bio je neizostavni član postave Noćne more. Umro je u snu prije sedam godina. Na sprovodu su mu bili Milan Bandić, Mirna Berend, Slaven Letica...

‘Na rubu pameti’ ipak nije išlo

Bez Željka Malnara pokušao je 2012. godine ostatak ekipe s emisijom ‘Na rubu pameti’, no nije zaživjela. U istim ulogama kao i u Noćnoj mori trebali su biti Laki, Braco, Jaran, Cezar, Stankec i Tarzan.

Kukoč mu pokazao, pa je Rodman gostovao

Najpoznatiji gost Noćne more bio je Dennis Rodman koji je u emisiji bio 4. listopada 2003. godine. Emisiju mu je prvi pokazao suigrač Toni Kukoč, a američki košarkaš nije dvojio i došao je. Nekoliko je puta u emisiji ostao u čudu i bez riječi...

'25 godina noćne more ekipa iz emisije i danas se druži u restoranu ‘kod Vesne i brace’

Malnar nas je stvorio

Nenad Blatnik predstavio nam se kao ‘Cezar legenda’. Otpjevao nam je svoju pjesmu ‘Silvija’, a potom potvrdio Slađine riječi nakon dolaska kada je rekla da se žene.

- Idem dalje u napast. Slađa i ja ćemo biti sretni - rekao je Cezar, a na pitanje čime se bavi u životu odgovorio:

- Sve i svašta. Malo popravljam kućanske aparate u svojoj radioni, a malo me murja za**bava - rekao je. Otkrio nam je i svoj životni stil. Živi s mačkom, roditeljima i svojim Bobijem, koji mu je jako važan u životu.

- Bobi je mali pas kojeg će Slađa upoznati. On vjeruje svom gazdi - rekao je Cezar.

Rodmanov apartman

Najdraži gost u emisiji bio im je Ljubo Ćesić Rojs, a Braco nam je “otkrio” kako su u emisiju pozvali poznatog košarkaša Dennisa Rodmana koji je u Hrvatsku došao samo zbog gostovanja u Noćnoj mori.

- Rodman je dimljeni Cigan iz Amerike. Ja sam ga pozvao da dođe na gravče na tavče kod nas u Zagreb. Rekao sam mu: “Helou, brader”. A on meni: “Ooooh, brother gypsy”. Ja mu onda kažem: “dođi kod mene u cigansku udrugu”. I on došao - prepričao je zanimljiv razgovor Braco i otkrio jedan ‘detalj’.

- Imao je apartman u Zagrebu gdje su mu dolazile naše poštene Hrvatice - kaže.
Slađa se sjetila Malnara i priznala koliko im je pomogao.

- Malnar je bio u pravu. Nekad davno, ja njemu kažem: “Imam dva razreda osnovne škole i knjige za treći. Ne znam gdje ću se zaposliti”. Malnar mi je rekao da je televizija moć. Prošle su godine, a ja i dalje nastupam po punim dvoranama. Da nije bilo Malnara, imala bih metlu u ruci - priznala je Slađa.

Dodala je i kako zarađuje više nego netko tko se školovao 20 godina. Malnarovi dugi monolozi imali su smisla jer je država u ku**u, smatra ekipa Noćne more.

malnar

- Situacija je katastrofa. Da Željko ovo sve vidi, kako ljudi sele van, ne znam što bi napravio. Moramo istjerivati pravdu i boriti se za ono za što se Malnar borio - zaključila je Slađa.

U ekipi zagrebački susjedi

Željko Malnar imao je brojnu ekipu, uglavnom zagrebačke susjede s nadimcima: Cezar, Tarzan, Jaran, Remzo, Laki, Braco, Darkec, Stankec, Anđa, baka Milica...

Nezavisna Republika Peščenica

Noćna mora počela je s emitiranjem 3. listopada 1992., a emitiranje je završilo 26. lipnja 2010. Malnar je ‘proglasio’ Nezavisnu državu Peščenicu čiji je bio doživotni predsjednik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane