To je to što me zanima!

'Da osvojim jackpot, kupio bih si čak 18 pari bijelih tenisica'

Davor Gobac kupio bi 18 pari bijelih tenisica zato što se one jako brzo uprljaju pa da ih može mijenjati. Da mora nekome donirati organ za novac, donirao bi svoje obrve
Vidi originalni članak

Prvo seks pa onda kava, objasnio je Davor Gobac (49) na Anteni Zagreb svoje jutarnje prioritete. Javio se Saši Lozaru u Jutarnji show kao tajni gost, a Saša je, čim je čuo tko je s druge stane telefonske linije, shvatio da ni jedno pitanje neće biti dovoljno provokativno.

Vječni roker bio je urnebesan kao i uvijek pa smo tako doznali da bi s osvojenim jackpotom kupio 18 pari bijelih tenisica jer se, naime, jako brzo prljaju. Na pitanje koji bi organ on prodao da riješi financijske probleme, Gobac je odgovorio: 'Koji horror za ujutro! Dal bi da mi skinu obrve i zalijepe nekom drugom.'. 

Za kraj su se Saša i Gobac odlučili vratiti na vedrije teme. Psihomodo Pop naime svira na nadolazećem Antenapluggedu powered by Ožujsko 08. ožujka u Vintage industrial baru. Sašu je zanimalo koju pjesmu Psihomodo najradije svira, a Gobac je uzvratio pravom malom ekskluzivom.

- Jučer smo počeli snimati nove stvari. Imamo ih jedno 15 komada. Prvi singl se trebao zvati 'Zločest ko' pas'. Nakotilo se tak puno drugih novih stvari koje bi mogle nadmašiti ove stare. Bit će odlično - zaključio  je Gobac.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • barby-barby 27.02.2013.

    danas kada osvojim na lotu kupiti ću ti 20 pari bijelih tenisica :-)

  • TinaRi 27.02.2013.

    Davor Gobac...unikat i legenda !

  • feba 27.02.2013.

    Gobac nije toliko nehajan kako se predstavlja,to je slika za javnost.Tko je s njim razgovarao čuo je i te kako mudre stvari.Filozovski stav do života i ,,malo olabavi ,,svima nam je potreban

Komentiraj...
Vidi sve komentare