To je to što me zanima!

Da se sagnula bilo bi panike: Pokos imala impresivni dekolte

Voditeljica i pjevačica privlačila je muške poglede u hotelu Esplanade. Obukla je bijelu majicu s dubokim dekolteom i traperice, a kosu je svezala u jednostavan rep
Vidi originalni članak

Nedavno je u jednom intervjuu rekla kako se više neće sunčati u toplesu jer će je ljudi ozbiljnije shvaćati ukoliko ne bude pokazivala grudi. Ipak, to se nije odnosilo i na seksi odijevanje pa je Vlatka Pokos (41) u majici s dubokim dekolteom došla u zagrebački hotel Esplanade povodom humanitarne akcije Terry Fox Run. 

Borba protiv raka skoro je pala u drugi plan pokraj Vlatkinih grudi koje su prijetile da će 'iskočiti' iz majice. Dobro je što voditeljica ima naviku držati se jako uspravno i ne saginjati se previše pa nije došlo do nikakvih neugodnih situacija.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Jebač PolitičkemajkeSvaki Dan 14.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate NaN i NaN u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Maestra_1 13.09.2011.

    Da sam frajer ja bih je sgusa, tatrane, odnapred, odozdo, odozgo, u moru, van mora....a ovako pošto nisam... ...lijepa je..za svoje godine "očuvana", iako stara jaja su stara jaja.. Jedino, možda ima loše pamćenje...pa opet svi zadovoljni..:)

  • RetardiranaMala 13.09.2011.

    "Voditeljica i pjevačica" to možeš samo u hr....otpjevaš pjesmu i 5 minuta budeš voditelj i doživotno te nazivaju pjevačicom.... fakat se možda i za nju uskoro nađe mjesto u vladi hihihihii... ili mora bit spikerica....

Komentiraj...
Vidi sve komentare