To je to što me zanima!

Dabo: Naš Mister je diler, a Mačak je homoseksualac

Do suradnje s Dinom nije došlo jer je za spot tražio 40.000 kuna. Pa on je do nedavno bio nepoznat, a uz to je i diler, rekla je Sandra
Vidi originalni članak

Sandra Dabo za svoj novi spot poželjela je aktualnog Mistera Dinu Bubičića. Do suradnje s Dinom ipak nije došlo jer je on za sudjelovanje u spotu tražio 40.000 kuna što ju je šokiralo.
- Pa on je do nedavno bio potpuno nepoznat, a uz to je još i diler - rekla je Sandra koja još ne zna koga će pozvati u spot. Osvrnula se i na M. Grubnića koji ju je nazvao propalom kraljicom.
- Jako me to nasmijalo ali ja mislim da je Mačak homoseksualac - dodalje je pjevačica u usponu koja se nedavno slikala za jedan tjednik oponašajući upravo Grubnića.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ivy_0604 25.09.2008.

    Hahahahahahahaha! Koji su ovo likovi; dileri, homoseksulci, gole trebe na tv- u, izrokane manekekenke se ruše, promicanje gay tolerancije u školama, ljubila se sa ženama, nježno pere grudi, dolje joj pulsira, voli svinganje... I za kraj nevezano uz prethodno, ali zato ne manje smiješno i jednako nebitno:: Voditeljica Lana Banely u sendviču dobila gusjenicu. Ahahahahaha...

  • Elio 24.09.2008.

    ček nije li se ona prije mjesec dva zapalila za grubinića? a i gadna je za poludit bar na ovoj slici

  • bigmama 24.09.2008.

    Stvarno treba imati hrabrosti i mozga izlaziti van i biti kao ona

Komentiraj...
Vidi sve komentare