To je to što me zanima!

Dadilja Madonninog sina: Ne mogu trpiti takva sra...

Angela Jacobsen, dadilja Madonninog posvojenog sina Davida Bande (3) objavila je na Facebooku zašto je dala otkaz pjevačici
Vidi originalni članak

Angela Jacobsen, dadilja Madonninog posvojenog sina Davida Bande (3) objavila je na Facebooku zašto je dala otkaz pjevačici. Nakon što joj je predala pismeni otkaz, Madonna joj je naredila da odmah napusti njezinu kuću. Dadilja se žalila na prevelik broj radnih sati.
- Ne mogu trpiti takva sra... Nikad nisam i nikada neću. Izborit ću se za svoja prava neovisno o posljedicama. Dosta je toga da sam ja ta koja uvijek mora pristajati na kompromise - napisala je ljuta dadilja. Angela Jacobsen vratila se kući u Melbourne.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gucica 29.03.2009.

    Madonna je stara kr..a koja nezna ni di su joj djeca a kamoli tko ih čuva,takve face usvajaju djecu samo da bi se pisalo i pričalo o njima!

  • Fichomir 29.03.2009.

    Šteta što ovdje nema cijeli interview, ali sam ja pročitao cijeli i ta dadilja govori cijelo vrijeme kao da ju je netko silio da čuva djecu... Pa to joj je posao a ne nešto dodatno, ako joj se ne radi dobit će otkaz kao što je i dobila, da je znala raditi posao nebi nikada dobila otkaz, a ona kaže da ga je ona dala... Hm čisto sumnjam...

  • KIMM 29.03.2009.

    Posvaja djecu da bi ih dadilje čuvale po cijele dane,a ona ispala svetica ,a netko tko bi stvarno htio posvojiti dijete ne može jer nema para! Jadno!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare