To je to što me zanima!

'Daj mi te kokice!': Princ Harry se zezao s preslatkom curicom

Princ Harry trenutno se nalazi u Torontu, gdje prisustvuje međunarodnim sportskim igrama za ratne veterane, koje su pokrenute na njegovu inicijativu prije tri godine. Jedna djevojčica ukrala je šou...
Vidi originalni članak

Princ Harry (33) u mladosti je bio medijski poznat po svojim neprimjerenim istupima, no posljednjih se godina smirio i nedavno skrasio s glumicom Meghan Markle (36).

Prije tri godine pokrenuo je Invictus Games, međunarodne sportske igre na kojima se ranjeni i invalidni ratni veterani natječu u različitim sportovima. Ove godine održavaju se u Torontu, a Harry je, naravno, glavna faca.

Kamere su ga ulovile na tribini u društvu prijatelja i malene djevojčice Emily (2). Princ je, uživajući u kokicama, razgovarao s prijateljem i pritom nije obraćao pažnju na gladnu Emily. Djevojčica je to iskoristila i u nekoliko navrata mu 'ukrala' kokice, sve dok ju Harry nije primijetio.

Tu se probudila njegova dječačka strana i nije mogao odoljeti da se ne našali s preslatkom djevojčicom, inače prijateljevom kćerkicom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 28.09.2017.

    najnormalniji u svojoj obitelji

  • 28.09.2017.

    čovjeka uživa biti tata

  • 28.09.2017.

    Baš je simpatičan ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare