To je to što me zanima!

'Dajte me nemojte je*ati s tim retardiranim 'slim' steznicima'

Bivšoj kandidatkinji Života na vagi popustile su kočnice te je upozorila sve da ne nasjedaju na marketinške fore jer se i ona sama opekla nekoliko puta na isti način
Vidi originalni članak

Reklamiraju ove retardirane steznik gaće i slika prije tog steznika je cura kandidat za Život na vagi, a onda kad obuće steznik magično postaje Kate Moss, napisala je ljutita Nina Martina Korbar (26).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivšoj kandidatkinji Života na vagi popustile su kočnice te je na svom Instagram profilu upozorila sve da ne nasjedaju na marketinške fore jer se i ona sama opekla nekoliko puta na isti način.

- Probala sam sve te steznike i svi su preloši, frču se, rolaju, stišću i  osjeća se osoba još debljom nego što je. Tako da nemojte me je*ati - poručila je Nina. Nakon showa željela je izgraditi glazbenu karijeru, a u emisiju je ušla s 124 kilograma te izašla s 84. I tu njen put ka zdravijem životu nije stao, nastavila je vježbati i pravilnije se hraniti.

- Najviše me u mršavljenju 'vodilo' to kako želim izgledati, osjećati se i živjeti punim plućima, ali sama motivacija nije dovoljna. Tek sada shvaćam da stvarno moraš biti odlučan i discipliniran jer ponekad motivacija oslabi - ispričala je Nina.

 Pratite nas na našem Instagram profilu!  

MISTERIOZNA HRVATSKA LJEPOTICA: Na Instagramu je prati milijun ljudi, objavljuje provokativne fotke, ali nitko ne zna tko je

Idi na 24sata

Komentari 52

  • 11.02.2019.

    I tata bi sine, uffffffffffff

  • DanijelaOpašić 10.02.2019.

    svaka čast, super si! samo izdutaj tako napred!

  • ubi.se.od.posla 10.02.2019.

    Još jedan primjer da se upornošću može sve. Ne uspjevaju pametni već uporni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare