Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
52 komentara

'Dajte me nemojte je*ati s tim retardiranim 'slim' steznicima'

Bivšoj kandidatkinji Života na vagi popustile su kočnice te je upozorila sve da ne nasjedaju na marketinške fore jer se i ona sama opekla nekoliko puta na isti način

Foto: privatni album
52 komentara

Reklamiraju ove retardirane steznik gaće i slika prije tog steznika je cura kandidat za Život na vagi, a onda kad obuće steznik magično postaje Kate Moss, napisala je ljutita Nina Martina Korbar (26).

Bivšoj kandidatkinji Života na vagi popustile su kočnice te je na svom Instagram profilu upozorila sve da ne nasjedaju na marketinške fore jer se i ona sama opekla nekoliko puta na isti način.

Foto: privatni album

- Probala sam sve te steznike i svi su preloši, frču se, rolaju, stišću i  osjeća se osoba još debljom nego što je. Tako da nemojte me je*ati - poručila je Nina. Nakon showa željela je izgraditi glazbenu karijeru, a u emisiju je ušla s 124 kilograma te izašla s 84. I tu njen put ka zdravijem životu nije stao, nastavila je vježbati i pravilnije se hraniti.

Foto: privatni album

- Najviše me u mršavljenju 'vodilo' to kako želim izgledati, osjećati se i živjeti punim plućima, ali sama motivacija nije dovoljna. Tek sada shvaćam da stvarno moraš biti odlučan i discipliniran jer ponekad motivacija oslabi - ispričala je Nina.

 Pratite nas na našem Instagram profilu!  

MISTERIOZNA HRVATSKA LJEPOTICA: Na Instagramu je prati milijun ljudi, objavljuje provokativne fotke, ali nitko ne zna tko je

Naši partneri pišu
Message