To je to što me zanima!

Dakota Johnson je odbrusila Ellen: 'I prošli put si mi s*ala'

Ellen je prigovorila Dakoti da ju nije zvala na proslavu rođendana, na što joj je glumica rekla da je zvala, ali nije došla. Inače, Ellen je taj dan pratila je utakmicu Packersa s Georgeom Bushom
Vidi originalni članak

Glumica Dakota Johnson (30), najpoznatija po ulozi u filmu '50 nijansi sive', bila je u showu Ellen DeGeneres (61), a njihov razgovor postao je viralan. Sve je počelo kad je voditeljica predbacila Dakoti da ju nije pozvala na svoju rođendansku zabavu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zapravo ne, to nije istina, Ellen. Bila si pozvana. Posljednji put kad sam bila ovdje s*ala si mi da te nisam zvala, ali ja tad nisam znala da si ti željela biti pozvana. Nisam ni znala da ti se uopće sviđam - rekla joj je Dakota. 

Ellen joj je odgovorila da joj ne vjeruje ništa, a potom je Dakota rekla neka pita svog producenta.

- A sjećam se, imala sam nešto dogovoreno - rekla je Ellen, a fanovi na društvenim mrežama brzo su 'iskopali' što je to Ellen radila na dan njezinog rođendana. 

Taj dan pratila je utakmicu Packersa s bivšim predsjednikom Sjedinjenih Američkih država Georgeom W. Bushom (73). Internet se brzo postao pun šala na račun voditeljice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Blue Star 06.12.2019.

    Prvo što sam pomislio gledajući 50 nijansi sive i njen nastavak kako jedna obična prosječna do tad manje poznata glumica može lijepo i sexi odigrat onakvu ulogu i odvest nas u svijet erotske fantazije a da sve bude u nekim granicama normale 🥰🥰

  • 05.12.2019.

    dakota je slatkica

  • ZgZoki 05.12.2019.

    cek, kaj sam ja sad procital ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare