To je to što me zanima!

Dakota otvoreno progovorila o depresiji: 'Na terapije ću morati do kraja života, ali to je dobro'

Johnson je kazala i kako je poseban izazov za nju bio period karantene, tijekom kojeg je sudjelovala u online tečajevima psihologije, a sve je nasmijala pričom kako koristi Clooneyjevo ime za svoje rezervacije
Vidi originalni članak

Američka glumica Dakota Johnson (31), zvijezda filma 'Pedeset nijansi sive' i nastavaka iz serijala filmova o bizarnom 'ljubavnom' odnosu između dokonog bogataša i neiskusne tajnice, gostujući u showu kod kolegice Drew Barrymore otkrila je da se od svoje 14. godine bori s depresijom te da već godinama ide na psihoterapije.

- Ići ću sigurno do kraja života. Morat ću, ali to je dobro jer zapravo nikad ne prestajemo učiti kako biti ljudi. Meni psihoterapije zbilja pomaže i zahvalna sam na tome. Sretna sam i što me okružuju ljudi koji me potiču da govorim o svojim problemima i da se otvorim - ispričala je glumica. 

ZVIJEZDA '50 NIJANSI SIVE' Dakota Johnson je odbrusila Ellen: 'I prošli put si mi s*ala'

Kazala je i kako je poseban izazov za nju bio period karantene, tijekom kojeg je sudjelovala u online tečajevima psihologije kako bi se lakše nosila sa svojim problemima u novonastalim okolnostima.

Ovih dana Johnson i promovira svoj novi film 'Our Friend', u kojemu glume Casey Affleck i Jason Segel, a mnoge je nasmijala i kad je otkrila kako se povremeno koristila imenom Georgea Clooneyja da bi si osigurala rezervacije u restoranima. Clooneyju to, čini se, nije smetalo.

- Javio mi se jedan dan i rekao: ‘Čuo sam što si napravila’, a ja sam se sledila, ali bio je totalno cool oko toga na kraju - ispričala je. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nap 30.01.2021.

    biti ce dobro sretno joj ... lijepa glumica.

  • maksip24 30.01.2021.

    Tako i djeluje čim ju se pogleda u oči, kao da je duševni bolesnik.

  • Senilio, The Predsjednik 30.01.2021.

    Lijevoliberalni Hollywood. Ne postoji dijagnoza koje tamo nema 🤡

Komentiraj...
Vidi sve komentare