To je to što me zanima!

Dama koja će pomutiti Izetov um u 'Lud, zbunjen, normalan'

Novi nastavci urnebesno smiješne serije nastavljaju osvajati srca gledatelja, a uigranoj ekipi u novoj sezoni pridružila se i naša glumica Ksenija Marinković
Vidi originalni članak

Novi nastavci urnebesno smiješne serije 'Lud, zbunjen, normalan' u režiji Elmira Jukića i scenarista Feđe Isovića i dalje nastavljaju osvajati srca gledatelja, a dobro uigranoj ekipi u novoj sezoni pridružila se i naša poznata glumica Ksenija Marinković.

- Ovo mi je bilo jedno zaista divno iskustvo. Ekipa je sjajna, dobro uigrana i sve teče bez ikakvih problema i ugodno sam se osjećala u njihovom društvu cijelo vrijeme - komentirala je Ksenija Marinković iskustvo sa seta serije 'Lud, zbunjen, normalan' u kojoj glumi Ružu, Barbarinu mamu koja je iznenada došla u Sarajevo, a zaiskrilo se već prilikom njezinog prvog susreta s Izetom. 

- Glumim dosadnu udavaču, lik je stvarno zabavan.Najviše sam scena imala s Mustafom Nadarevićem. Mi se znamo odavno već i bio mi je veliki gušt snimati upravo s njim - rekla je Ksenija, čiji lik Ruže neće moći odoljeti poznatom Izetovom šarmu.

U novim nastavcima vidjet ćemo kako će se njihov odnos razvijati, a sudeći po prijašnjim avanturama ove otkačene obitelji, smijeh i zabava su zagarantirani. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • - DAVOR - 24.03.2015.

    pa več je on nju iskanđijo i to 4 puta za redom pa drugi dan reppriza al kad mu opsovala tita dobila degenek ko vol u kupusu hahahahhaa e to je ljubav i uopče ne sumnjam na koji način če se pomirit :p .. nema boljeg lika u povijesti humorrističnih serija u cijelom svijetu, odma nakon njega je Al Bundy iz Love and maridge

  • felipe 24.03.2015.

    Izete..dogorjelo ti je...ova će ti uzeti mjeru! :D

  • 24.03.2015.

    Vratite nam Dina!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare