To je to što me zanima!

Dame biraju: Koji kandidat će uspjeti osvojiti lijepu Jelenu?

Od budućeg partnera očekuje da je relativno normalan i da je prihvati onakvu kakva je. Bitan joj je karakter više nego fizički izgled, a ne traži nekoga tko će biti njezina kopija
Vidi originalni članak

Jelena Lukač ima 23 godine i dolazi iz Koprivnice. S obzirom da je medicinska sestra po struci i radi kao prodajni predstavnik medicinskih pomagala, nema dovoljno vremena za izlaske i nova poznanstva pa je stoga odlučila prijaviti se u emisiju kao treća kandidatkinja 'Samo nebo zna'.

Jelena je imala veliki strah od visina, no to je, priznaje, riješila bungee skokom i parasailingom. Za sebe kaže da je komunikativna, temperamentna i tvrdoglava, te uvijek nasmijana. Malo slobodnog vremena koje ima provodi u društvu prijateljica, a voli adrenalin pa se okušala i u raftingu na Drini i Tari, piše RTL.

Jelenina najduža veza do sada trajala je četiri godine, a tada se čak bila i zaručila, no shvatili su da su previše mladi da se upuste u brak. Od budućeg partnera očekuje da je, kako kaže, relativno normalan i da je prihvati onakvu kakva je. Bitan joj je karakter više nego fizički izgled, a ne traži, veli, nekoga tko će biti njezina kopija jer smatra da se ne bi slagali. U budućnosti bi se željela udati i imati djecu, kćer i sina, kojima bi dala imena Lukas i Klara.

Jelena će upoznati nekoliko kandidata, u novom ciklusu dokumentarne sapunice 'Samo nebo zna' koji će se boriti za njezinu naklonost. Pa upoznajmo ih.

Antonio Obradović ima 22 godine, iz Zagreba je. Trenutno studira na Rudarsko-naftnom fakultetu, a u slobodno vrijeme svira gitaru i pjeva. Za sebe kaže da je duhovit, romantičan i pomalo emotivan. Za savršenu djevojku bi sve učinio, a bitno mu je da je ona iskrena i da voli sport. Vidi se u skladnom braku s dvoje - troje djece, piše RTL.

David Cesarić ima 22 godine, živi u Varaždinu, a po struci je elektrotehničar. Za sebe kaže da je veseljak po prirodi i da voli društvo. U slobodno vrijeme trenira košarku i kickboxing te se bavi modelingom. Davidu nije bitan fizički izgled buduće djevojke, no jedino što ne voli su ljubomora i kontrola. U budućnosti se vidi kako radi neki stabilan posao i uživa u braku punom poštovanja i povjerenja u kojem ima dvoje djece.

Edis Kazaz ima 21 godinu, rođen je u Bosni, no živi u Zagrebu. Iako je po struci automehaničar, Edis trenutno radi kao plesač performer po zagrebačkim noćnim klubovima. Osim što pleše, uči svirati gitaru. Za sebe kaže da je radoznala osoba te da uvijek želi naučiti nešto novo. Nije mu bitan fizički izgled buduće djevojke, već da ona ima svoje mišljenje. Jako mu je važno da između njega i partnerice ne postoje tajne jer ne voli ljubomoru.

George Filca rođen je u Temišvaru, a odrastao je u Gospiću. Ima 22 godine, voli kuhati, studira glazbeni menadžment i radi kao DJ. U posljednjoj vezi je bio pet godina, a kod djevojke mu je važno daje simpatična, da se često smije, da nije napadna ni bezobrazna. Za 20 godina vidi se u sretnom braku s dvoje djece.

Petar Soldo rodom je iz Posušja, a u Zagrebu studira sociologiju i kroatologiju. Ima 22 godine, voli igrati košarku i izlaziti s društvom, a snima i videoparodije. Do sada nije imao duljih veza, a kod djevojke su mu bitne lijepe crte lica i atraktivna stražnjica. Ne voli naporne cure niti posesivne i želio bi da djevojka bude njegovih godina. Jednog dana se vidi u braku, no više zbog djece, nego zbog braka, kaže.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • whaaat 13.02.2017.

    ajme meni, zkj su ih slikali tak izbliza..slike su grozne

  • black_cat 13.02.2017.

    Zakonom zabraniti emisiju i popratne članke u medijima

  • cimerrr 12.02.2017.

    Jelena 23 godine i mašta o udaji i dvoje djece,a RTL joj nabacuje 6 momaka koji su svi redom mlađi od nje. Pa nije čudno da nikad nikoga ne mogu spojiti. Trebali su joj srednjoškolce dovesti,ai ponekog iz osnovne,bar bi bilo zabavno,hehehe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare