To je to što me zanima!

Damiano iz Maneskina napravio novu tetovažu: Obožavateljice su oduševljene, ali ima i kritika

Objavio je nekoliko fotografija na kojima je pokazao tetovažu na kojoj piše 'Må', prva dva slova benda s kojim je odnio pobjedu na Eurosongu.
Vidi originalni članak

Talijan koji je osvojio srca žena diljem svijeta, pjevač Damiano David (24), napravio je još nekoliko tetovaža i podijelio proces sa svojim obožavateljima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Frontmen grupe Måneskin otputovao je u New York, a tamo je otišao kod tattoo majstora. Objavio je nekoliko fotografija na kojima je pokazao tetovažu na kojoj piše 'Må', prva dva slova benda s kojim je odnio pobjedu na Eurosongu.

- Iscjeljivanje - napisao je Damiano uz objavu, a neki su obožavatelji kritizirali njegove tetovaže. 

OSVOJILI NAGRADU ZA ROCK IZVEDBU Duga crna suknja i visoke pete: Talijanski rokeri Maneskin su pažnju privukli svojim outfitom

- Ima novaca, zašto ne pronađe boljeg tattoo majstora, ovo izgleda kao da je napravljeno prije 20 godina u zatvoru - glasio je komentar s kojim su se mnogi složili. 

Ipak, Damianove vjerne obožavateljice stale su u njegovu obranu. 

DAMIANO DAVID Frontmen Maneskina zgrozio je fanove ponašanjem na koncertu

- Nisam Michelangelo, ali mislim da bismo trebali napraviti novog Davida inspiriranog njime - napisala je jedna.

Podsjetimo, Damiano je u lipnju prekinuo s manekenkom Giorgiom Soleri, nakon što je video njegovog strastvenog poljupca s nepoznatom djevojkom obišao svijet. Pjevač se ispričao na društvenim mrežama i razjasnio da su prekinuli prije spornog poljupca, ali njezina je objava zbunila obožavatelje. 

IZNENADIO PRIZNANJEM Glazbenik uhvaćen na kameri kako vara djevojku u noćnom klubu: 'Uvijek je bio ljigav...'

- Smatram da mogućnost života vlastite seksualnosti na slobodan način obogaćuje sve osobe koje imaju neku povezanost s nama. Odnos između mene i Damiana nije bio monogaman. Razumijem da neki neće to razumjeti - napisala je manekenka tada.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI':

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zau 24.09.2023.

    Miljenik????

  • ifana 23.09.2023.

    Ima glascinu i ova nova pjesma honey are you coming je odlicna. Kako su smijesno izgledale glam Rock zvijezde 80ih on je jos dobar

  • Mr. Pickles 23.09.2023.

    Baš djeluje kao korisnik raznih opijata...

Komentiraj...
Vidi sve komentare