To je to što me zanima!

Damiano iz Maneskina pozirao obučen u kostim ružičastog zeca

Pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga objavili su na svom Instagram profilu fotografije na kojima su odjeveni u ružičaste kombinacije, a frontmen bend Damiano David pozirao je sa zečjim ušima...
Vidi originalni članak

Talijanska grupa Maneskin nakon pobjede na ovogodišnjem Eurosongu počela je nastupati diljem Europe. Na svom službenom Instagram profilu podijelili su fotografije snimljene za vrijeme njihovog posjeta Göteborgu u Švedskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na fotkama poziraju obučeni u ružičaste odjevne kombinacije i s prikladnim rekvizitima poput šećerne vate, kokica i cvijeća.

Među njima se najviše istaknuo frontmen Damiano David (22), koji je nakon Eurosonga osvojio srca brojnih pripadnica nježnijeg spola.

David je uz svoj ružičasti sako i kratke hlačice iskombinirao steznik od kožnog remenja koji je obukao na gola prsa, te krznene zečje uši.

DAMIANO DAVID Talijan iz Maneskina pozirao s ružem na usnama, komentar djevojke skupio 8.000 lajkova

Pokazao je tako još jednom kako ne bježi od svoje ženstvene strane i da ga to ne sprečava da bude 'seks-ikona'.

Na jednom od svojih nedavnih Instagram storyja Damiano je objavio fotografiju glumice Jennifer Aniston obučene u bijelu majicu kratkih rukava i traper hlače s tregerima i napisao kako da mu je ona inspiracija.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 26.06.2021.

    Di ovaj svjet ide ono sto do jucer nije bilo normalno danas je ,ne samo sto je nego to postane atrakcija,nije ni cudo sto nam se sranja događaju

  • Nodi44 23.06.2021.

    Sve je to cijena slave...

  • iskra21 22.06.2021.

    Fenomenalna grupa

Komentiraj...
Vidi sve komentare