Show

Komentari 24

Damiano iz Maneskina pozirao obučen u kostim ružičastog zeca

Damiano iz Maneskina pozirao obučen u kostim ružičastog zeca

Pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga objavili su na svom Instagram profilu fotografije na kojima su odjeveni u ružičaste kombinacije, a frontmen bend Damiano David pozirao je sa zečjim ušima...

Talijanska grupa Maneskin nakon pobjede na ovogodišnjem Eurosongu počela je nastupati diljem Europe. Na svom službenom Instagram profilu podijelili su fotografije snimljene za vrijeme njihovog posjeta Göteborgu u Švedskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na fotkama poziraju obučeni u ružičaste odjevne kombinacije i s prikladnim rekvizitima poput šećerne vate, kokica i cvijeća.

Među njima se najviše istaknuo frontmen Damiano David (22), koji je nakon Eurosonga osvojio srca brojnih pripadnica nježnijeg spola.

David je uz svoj ružičasti sako i kratke hlačice iskombinirao steznik od kožnog remenja koji je obukao na gola prsa, te krznene zečje uši.

Pokazao je tako još jednom kako ne bježi od svoje ženstvene strane i da ga to ne sprečava da bude 'seks-ikona'.

Na jednom od svojih nedavnih Instagram storyja Damiano je objavio fotografiju glumice Jennifer Aniston obučene u bijelu majicu kratkih rukava i traper hlače s tregerima i napisao kako da mu je ona inspiracija.