To je to što me zanima!

Damiano: S 13 ili 14 sam se prvi put seksao, privlače me starije

Svaku ženu smatram lijepom. Volim vrlo mršave djevojke s malim grudima, ali volim i djevojke s izraženim oblinama i velikim grudima. Volim žensko tijelo sa svime na svom mjestu i bez pretjerivanja, rekao je
Vidi originalni članak

Damiano David (22) iz grupe Måneskin, koja je predstavljala Italiju na ovogodišnjem Eurosongu i pobijedila, uspio je očarati žene diljem svijeta. Zaludio ih je svojim izgledom, ali u stvarnosti nije toliko 'divlji dečko' kao što je to na pozornici.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kada se nakon finala proširila vijest da je šmrkao kokain, a kao dokaz priložili video i fotografije na kojima Damiano skuplja staklo s poda, odmah je dobrovoljno napravio test na droge, kako bi dokazao svoju nevinost. Test je bio negativan, a zatim su na površinu isplivali i intervjui koje je dao za talijanske medije. Rekao je kako je droga samo jedna golema prljavština, da su protivnici opijata i da mladima žele poslati drukčiju poruku.

Njegov bend je u talijanskom 'X Factoru' osvojio drugo mjesto i doživio slavu, a Damiano je odlučio da neće otkrivati detalje iz svog privatnog života pa se toga drži i danas. Zato se o njemu zna samo da je odrastao u Rimu, da ima brata i da mu je mama bila stjuardesa.

Nakon pobjede na Eurosongu, otkrio je da je već četiri godine u vezi s influencericom i manekenkom Giorgijom Soleri. Ranije je u intervjuima ispričao da voli lijepe djevojke i da nema neki svoj tip žena koje mu se sviđaju.

- Svaku ženu smatram lijepom. Volim vrlo mršave djevojke s malim grudima, ali volim i djevojke s izraženim oblinama i velikim grudima. Volim žensko tijelo sa svime na svom mjestu i bez pretjerivanja - rekao je i dodao da je prvo seksualno iskustvo imao s 13, 14 godina. Bilo je to s djevojkom koja je bila starija od njega, a starije djevojke su ga uvijek privlačile. I sadašnja djevojka je starija od njega tri godine. 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • Donate to keep me lazy 29.05.2021.

    Kazu da ga hoce u ruku

  • hrvatsam_krademrado 28.05.2021.

    A šta kaže Ciganović?

  • danho 28.05.2021.

    I Harry Styles mi je muzevan i je*ozovan malac unatoc haljinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare