To je to što me zanima!

Damir iz 'Ljubav je na selu': ‘Djevojkama neće smetati što živim s roditeljima, ima mjesta’

Damir i hostesa Lara prekinuli su šest mjeseci nakon izlaska iz ‘Farme’ zbog razlike u godinama. Hostesa je 19 godina mlađa od Damira. Sada okreće novi list i traži životnu suputnicu
Vidi originalni članak

Čakovčanin Damir Toplek (45) iz nove sezone “Ljubavi na selu” gledateljima je poznat od prije. Damir se još 2011. natjecao u “Supertalentu”. Okušao se i u dramskoj seriji “Krv nije voda”, a 2016. prijavio se u “Farmu” s tadašnjom djevojkom, hostesom Larom Đunđuš. Tim povodom porazgovarali smo s Damirom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koja su vaša očekivanja u novoj sezoni showa?

Zbilja bih želio pronaći ljubav. Želio bih naći nekoga s kim ću provoditi romantične trenutke, šetati plažom, putovati, držati se za ruku i gledati zalaske sunca.

Koje osobine vas na djevojkama privlače?

Volim kad je djevojka vesela, komunikativna, da voli putovati, da je sportskog duha, da je društvena, da se voli zezati i da se smije.

Mislite li da će djevojkama smetati što još živite s roditeljima?

Mislim da neće. Jako se dobro slažem sa svojim roditeljima, a i s njima sam jer trebaju sada moju pomoć. Imamo puno prostora pa to isto nije problem, a i uvijek se možemo preseliti.

Koliko će prijašnja ljubavna iskustva utjecati na vaš odabir djevojke?

Mislim da bih trebao okrenuti list i početi sve od ispočetka. Inače, kaže se da prva ljubav uvijek ima naviku povratka - moja nema, a ova posljednja ljubav je uvijek u srcu, no ja mislim da trebam napraviti sve ispočetka. Tako da prijašnja iskustva neće utjecati na moj odabir.

ZVIJEZDA 'LJUBAVI NA SELU' Valentina za 24sata: Živimo u kontejneru, dojadilo nam je plaćati najam, radit ćemo kuću

Što bi se djevojkama najviše moglo svidjeti na vašem imanju?

Imam lijepu kuću, okućnicu, priroda nas okružuje, veliki prostrani prostor, a i jako smo blizu od Čakovca i od Varaždina desetak minuta, Zagreb je 40-ak minuta od nas, ma u biti, Ivanovec je za mene, a nadam se i za moju buduću damu, centar svijeta!

Idi na 24sata

Komentari 57

  • svasta 27.05.2022.

    Ima 45 godina i živi s mamom i tatom, ima u svojoj sobici postere, ma ne neće nijednoj smetati što  živiš ko tinejđer vjerojatno potpuno nesposoban za samostalni život  i plaćanje računa. 

  • posmatrač1 04.07.2021.

    Hostesa Lara 😅

  • 04.07.2021.

    Evo jos jednog u nizu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare