Obavijesti

Show

Komentari 57

Damir iz 'Ljubav je na selu': ‘Djevojkama neće smetati što živim s roditeljima, ima mjesta’

Damir iz 'Ljubav je na selu': ‘Djevojkama neće smetati što živim s roditeljima, ima mjesta’
6

Damir i hostesa Lara prekinuli su šest mjeseci nakon izlaska iz ‘Farme’ zbog razlike u godinama. Hostesa je 19 godina mlađa od Damira. Sada okreće novi list i traži životnu suputnicu

Čakovčanin Damir Toplek (45) iz nove sezone “Ljubavi na selu” gledateljima je poznat od prije. Damir se još 2011. natjecao u “Supertalentu”. Okušao se i u dramskoj seriji “Krv nije voda”, a 2016. prijavio se u “Farmu” s tadašnjom djevojkom, hostesom Larom Đunđuš. Tim povodom porazgovarali smo s Damirom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Koja su vaša očekivanja u novoj sezoni showa?

Zbilja bih želio pronaći ljubav. Želio bih naći nekoga s kim ću provoditi romantične trenutke, šetati plažom, putovati, držati se za ruku i gledati zalaske sunca.

Cakovec, 23.05.2021 - Damir Toplek, Ljubav je na selu

Koje osobine vas na djevojkama privlače?

Volim kad je djevojka vesela, komunikativna, da voli putovati, da je sportskog duha, da je društvena, da se voli zezati i da se smije.

Mislite li da će djevojkama smetati što još živite s roditeljima?

Mislim da neće. Jako se dobro slažem sa svojim roditeljima, a i s njima sam jer trebaju sada moju pomoć. Imamo puno prostora pa to isto nije problem, a i uvijek se možemo preseliti.

Koliko će prijašnja ljubavna iskustva utjecati na vaš odabir djevojke?

Mislim da bih trebao okrenuti list i početi sve od ispočetka. Inače, kaže se da prva ljubav uvijek ima naviku povratka - moja nema, a ova posljednja ljubav je uvijek u srcu, no ja mislim da trebam napraviti sve ispočetka. Tako da prijašnja iskustva neće utjecati na moj odabir.

Valentina za 24sata: Živimo u kontejneru, dojadilo nam je plaćati najam, radit ćemo kuću
Valentina za 24sata: Živimo u kontejneru, dojadilo nam je plaćati najam, radit ćemo kuću

Što bi se djevojkama najviše moglo svidjeti na vašem imanju?

Imam lijepu kuću, okućnicu, priroda nas okružuje, veliki prostrani prostor, a i jako smo blizu od Čakovca i od Varaždina desetak minuta, Zagreb je 40-ak minuta od nas, ma u biti, Ivanovec je za mene, a nadam se i za moju buduću damu, centar svijeta!