To je to što me zanima!

Damir Kedžo: Da na jedan dan postanem Elton John?! Naravno, pa gdje ćeš luđe od njega...

U PETAK NA SVIM KIOSCIMA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Nakon peha koji ga je zadesio 2020. s pandemijom i pjesmom 'Divlji vjetre', Damira Kedža (35) opet ćemo gledati na Dori. U Opatiji će 11. veljače nastupiti s pjesmom 'Angels and Demons', a samo za Cafe otkriva obeshrabruju li ga kritike da mu je pjesma plagijat, tko je njegov najvatreniji navijač sad kad bake više nema i kako je pobijedio tjeskobu koja mu je uzrokovala velike probleme.

Pogledali smo serije 'The Recruit' i 'Treason', dvije špijunske serije, od kojih prva, na pametan i duhovit način, inovira žanr, a druga na potpuno bedasti način koristi sve najgore klišeje...

Ostaje sve u sličnom stilu kao i dosad, samo s više putovanja, čemu se natjecatelji uvijek posebno razvesele, govori nam Antonija Blaće (43), koju od 30. siječnja ponovno gledamo u popularnom RTL-ovu showu “Dođi, pogodi, osvoji!” koji vodi s Marinom Ivanovićem Stokom (41).

Nekoć slavni glumac Žarko Laušević spletom okolnosti postao je dvostruki ubojica, a prema njegovoj životnoj priči snimljena je srpska serija 'Pad' s Milanom Marićem u glavnoj ulozi koja se emitira na RTL Play.

S Nenadom Borgudanom, frontmenom grupe Detour, porazgovarali smo o Dori, novom albumu, velikoj turneji i kako se opet snašao među pelenama i bočicama (nakon 20 godina ponovno je postao tata).

U vremeplovu se prisjećamo velikog Ive Robića. Otkrio je Beatlese (jedan je to od najdugotrajnijih i najjačih mitova domaće estrade), napisao megahit Franka Sinatre 'Strangers in the Night', volio svoju Martu pola stoljeća, a da je živ, 28. siječnja proslavio bi stoti rođendan.

Donosimo najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • VLADEK72 27.01.2023.

    Predosadan krkan s odvratnom jezičinom.

  • 0207tm 26.01.2023.

    On je trebao nastulit s Divlji vjetre u zo bi bilo super...al ova sad pjesma...neznam bas

  • gagasniper1 26.01.2023.

    kedžo pjevač??

Komentiraj...
Vidi sve komentare