To je to što me zanima!

Damir Kedžo na meti je kritika fanova Eurosonga: 'Kopirao je pjesmu slavnog glazbenika?'

Pjesma 'Angels and Demons' brojne podsjeća na pjesmu 'Human' glazbenika Rag'n'Bone Man koja je nastala 2017. godine
Vidi originalni članak

U četvrtak su na službenim kanalima Dore izašle sve pjesme koje će se natjecati za odlazak na Eurosong. Fanovi ovog natjecanja kritizirali su izbor ovogodišnjih pjesama, a mnogi smatraju kako je pjesma Damira Kedže 'Angeles and Demons' među najvećim favoritima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Drugi ipak smatraju kako su Kedžinu pjesmu već čuli ranije, a podsjeća ih na poznati hit 'Human' britanskog pjevača Rag'n' Bone Mana iz 2017. godine.

18 IZVOĐAČA VIDEO Poslušajte pjesme koje će se natjecati na Dori u Opatiji

- Damir Kedžo misli da je Rag'n'Bone Man - glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži Twitter.

- Pjesma Damira Kedže gotovo kopija Rag'n'Bone Man - Human. Ne znam kako mogu napraviti tako sličnu stvar tom hitu - komentirali su i drugi fanovi Eurosonga.

Prisjetimo se, Damir Kedžo pobijedio je na Dori 2021. godine s pjesmom 'Divlji vjetre', ali nije otišao na Eurosong budući da je natjecanje bilo otkazano zbog pandemije koronavirusa. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Majči78 22.01.2023.

    Ma dajte, please! Šta biste rekli onda na pjesmu "Sam" od Jacques Houdeka  ?? 

  • 14.01.2023.

    Kakav je izbor pjesama na Dori ove godine, tocno mi dođe da se i sam prijavim sa svojim seoskim bendom. Bit ću na toplom, dzabe jest i pit a ne znam, možda i kakve dnevnice dobivaju! Da je sudjelovanje dzabe i da sam ulozis u scenografiju, brijem da bi ih 80% s ove liste odustalo. Ovakve limunade s popisa se naprave u jedno pijano popodne.

  • Medo1314 13.01.2023.

    Kad tupanti nisu poslali Ninu njima antipatičnu Kraljić, kako bilo nebi prošla tako jadno i nevidljivo bez obzira na stabilnost i osobnost kao ona iz crkvenog zbora i copy paste pjesmica pred spavanje. Ta je pjesma bila, samo za tu euroviziju i trebalo je scenu prilagoditi kratkom spotu iz najave za song.. i nebi bilo sumnje u rezutlat. Kostimi su trebali biti iz pred spota i scena isto. Sve u bijelom i znakoviti ethno, a ne ovo plavo čudoviše od kostima, šminka iz pakla, ples sa druge galaksije.. potpuni promašaj kostima i koreografije 👻

Komentiraj...
Vidi sve komentare