To je to što me zanima!

'Dan nezavisnosti': Podli napad vanzemaljaca nećemo oprostiti

Da su vam neprijatelji oduzeli sve što imate, i da su vam ostavili pustoš u domu, što biste napravili? Biste li samo pognuli glavu ili biste kao naši heroji hrabro krenuli u napad?
Vidi originalni članak

Cjelokupan naš svijet promijenio se stubokom tog sudbonosnog dana 1996. godine. Jedan običan dan, u sredini ljeta, kada smo bez ikakvog upozorenja napadnuti podlo i izdajnički. Okrutne vanzemaljske sile čekale su prikladan trenutak gotovo pedeset godina, skupljajući svoje snage da bi nas poništile odlučnim udarom.

I umalo su u tome uspjeli. Da nije bilo šačice hrabrih i odvažnih, onih koji su svoj život stavili na branik naše Majke Zemlje, onih koji su strašna mučenja prošli da bismo svi mi preživjeli. Poslušajte svjedočanstvo jednog takvog heroja.

No i dalje se moramo sjetiti svih naših poginulih. Posljedice onoga što je postalo poznato kao 'Rat 1996.' su i dan danas vidljive. Čovječanstvo nikada nije bilo tako blizu kompletnog uništenja, jer vanzemaljci su ostavili preko 3 milijarde mrtvih. Mi im to nikada nećemo zaboraviti.

U ulozi hrabrog pilota ovaj put umjesto Willa Smitha gledamo Liama Hemswortha. Jeff Goldblum i Judd Hirsch se i dalje pojavljuju u ulogama sina i sarkastičnog oca, dok je Bill Pullman još uvijek hrabri predsjednik i pilot. Osim njih, ulogu reprizira i Vivica A. Fox. Svi oni pojavljuju se opet pod redateljskom palicom već spomenutog Rolanda Emmericha, a producent je isti kao i u originalu, tj. Dean Devlin.

Film 'Dan nezavisnosti: Nova prijetnja' u kina stiže za samo dva dana, 23. lipnja u distribuciji Blitza.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • montello 21.06.2016.

    alikeni nisu agresivnii

  • Preteznovedro 21.06.2016.

    Več su mi oduzeli sve i napravili pustoš u domu, a nekima i oduzeli samo što su to napravili ovozemaljci.

  • simpleman 21.06.2016.

    Žarko Radulović : Jedna molba. Nađite neki drugi plugin umjesto Adobe Flash player jer sve više ljudi ne želi uključiti tog najvećeg špijuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare