Obavijesti

Show

Komentari 3

'Dan nezavisnosti': Podli napad vanzemaljaca nećemo oprostiti

'Dan nezavisnosti':  Podli napad vanzemaljaca nećemo oprostiti
8

Da su vam neprijatelji oduzeli sve što imate, i da su vam ostavili pustoš u domu, što biste napravili? Biste li samo pognuli glavu ili biste kao naši heroji hrabro krenuli u napad?

VIDEO

Cjelokupan naš svijet promijenio se stubokom tog sudbonosnog dana 1996. godine. Jedan običan dan, u sredini ljeta, kada smo bez ikakvog upozorenja napadnuti podlo i izdajnički. Okrutne vanzemaljske sile čekale su prikladan trenutak gotovo pedeset godina, skupljajući svoje snage da bi nas poništile odlučnim udarom.

I umalo su u tome uspjeli. Da nije bilo šačice hrabrih i odvažnih, onih koji su svoj život stavili na branik naše Majke Zemlje, onih koji su strašna mučenja prošli da bismo svi mi preživjeli. Poslušajte svjedočanstvo jednog takvog heroja.

No i dalje se moramo sjetiti svih naših poginulih. Posljedice onoga što je postalo poznato kao 'Rat 1996.' su i dan danas vidljive. Čovječanstvo nikada nije bilo tako blizu kompletnog uništenja, jer vanzemaljci su ostavili preko 3 milijarde mrtvih. Mi im to nikada nećemo zaboraviti.

U ulozi hrabrog pilota ovaj put umjesto Willa Smitha gledamo Liama Hemswortha. Jeff Goldblum i Judd Hirsch se i dalje pojavljuju u ulogama sina i sarkastičnog oca, dok je Bill Pullman još uvijek hrabri predsjednik i pilot. Osim njih, ulogu reprizira i Vivica A. Fox. Svi oni pojavljuju se opet pod redateljskom palicom već spomenutog Rolanda Emmericha, a producent je isti kao i u originalu, tj. Dean Devlin.

Film 'Dan nezavisnosti: Nova prijetnja' u kina stiže za samo dva dana, 23. lipnja u distribuciji Blitza.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode