To je to što me zanima!

Dan očeva slave i u kraljevskoj obitelji: Charles sjedi na srni dok ga Elizabeta i Philip čuvaju

Ovo je tako prvi Dan očeva kojeg će kraljica Elizabeta proslaviti bez svog voljenog supruga princa Philipa, koji je preminuo u travnju ove godine. Njen otac, kralj George IV, preminuo je 1952. godine
Vidi originalni članak

U Velikoj Britaniji danas se slavi Dan očeva, a priliku za čestitke iskoristila je i kraljevska obitelj na drušvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kako bi proslavili Dan očeva, podijelit ćemo ovu fotografiju Kraljice Elizabete II. s njenim ocem kraljem Georgeom VI, princom Philipom i malenim princom Charlesom koji sjedi na srni u Balmoralu 1951. godine - napisali su objavi.

Fotografija nasmiješene i dobro raspoložene obitelji vrlo brzo je prikupila pozornost pratitelja, u sat vremena dobila je preko 70 tisuća lajkova i mnogo pozitivnih komentara.

IME PO BAKI I PRABAKI Kraljevska obitelj čestitala Meghan i Harryju na prinovi

- Jako lijepa fotografija, iduća godina će biti bolja - poručila je jedna osoba.

- Predivna obitelj. Kralj George i princ Philip počivajte u miru! - nadovezala se druga osoba.,

Ovo je tako prvi Dan očeva kojeg će kraljica Elizabeta proslaviti bez svog voljenog supruga princa Philipa, koji je preminuo u travnju ove godine. Njen otac, kralj George IV, preminuo je 1952. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nap 20.06.2021.

    drze se tradicije

  • Prva proleterska_1_1 20.06.2021.

    Prva slika govori, da niste baš prijatelji sa povješču . Na sliki su kralj Jurij  VI , njegova kčerka princesa Elizabeta i njen muž  grčki aristokrata Philip . Nema još govora o kraljici Elizabeti , kako namigujete . 

Komentiraj...
Vidi sve komentare