To je to što me zanima!

Dan zahvalnosti: Heidi je imala puricu, a Tyra 'nahranila guzu'

Heidi Klum na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj pozira s puricom na američki Dan zahvalnosti. MršavicaTyra Banks pokazala je svoj tanjur prepun ugljikohidrata
Vidi originalni članak

Na američki Dan zahvalnosti Twitter su preplavile fotografije slavnih u društvu obitelji kao i brojni tanjuri s hranom poput purice, tradicionalnog američkog jela koje se poslužuje na taj praznik. Heidi Klum (39) se odlučila za puricu, kao i Tyra Banks (38) koja je na Twitteru objavila fotografiju svog kuhanog obroka bogatog ugljikohidratima. Ispod fotografije tanjura punog hrane duhovito je objasnila da je gozba bila pravo 'hranjenje stražnjice'.

- Može li se jestivi korijen sa škrobom i bijelim sljezom računati kao povrće? - napisala je.

Osim toga, njezin je obrok uključivao francuski tost, kukuruzni kruh, puricu, nadjev, umak od brusnice i tjesteninu. Njezina kolegica Heidi na istoj je društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj čeznutljivo gleda svoju puricu.

- Napokon. Sretan dan zahvalnosti svima. Pitanje je što nije u mom nadjevu? - napisala je Heidi koja je tog dana imala još jedan razlog za slavlje, njezin sin Johan tog je dana slavio šesti rođendan.

Fotografije svojih obroka objavili su i Puff Diddy, Jessica Alba, Doutzen Kroes, Milla Jovovich i Connor Cruise dok su brojni pozirali u društvu obitelji poput Katy Perry, Kate Upton i Belle Thorne.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • WOMANIZER 23.11.2012.

    odvratan je ovaj 1. tanjur- ne znaš šta je šta, a ova mariah iz svega radi cirkus!

  • nepoznata11 23.11.2012.

    Manekenka je slikala svoj tanjur i mi sad gledamo u njen tanjur?!?!?!!? O.K., pametnija sam za još jednu važnu informaciju.

  • 2sm3tj65 23.11.2012.

    ona prva slika izgleda kao da se netko...

Komentiraj...
Vidi sve komentare