To je to što me zanima!

Danas izlazi novi album, sutra slavljenički koncert Detoura

Ušli smo u tjedan Detoura, iako, s punim pravom možemo slobodno utvrditi da je i cijela 2016.  bila njihova godina tijekom koje su uspješno predstavili novu pjevačicu Ginu Damjanović
Vidi originalni članak

Ušli smo u tjedan Detoura, iako, s punim pravom možemo slobodno utvrditi da je i cijela 2016.  bila njihova godina tijekom koje su uspješno predstavili novu pjevačicu Ginu Damjanović i u kojoj su s pjesmom 'Zaljubila sam se' osvojili sve domaće top liste. U petak 18.11. objavili su novi, četvrti album, 'DETOUR10', a dan poslije, u subotu 19.11. održat će veliki slavljenički koncert u Velikom pogonu Tvornice kulture kojim će obilježiti deset godina postojanja.

U Tvornici će im se pridružit i gosti, prijatelji koji su u nekom periodu surađivali i bili dio ove popularne elektro akustik  grupe. Publika će tako imati prilike na jednom mjestu podsjetiti se svih dosadašnjih vokalista koji su ostavili traga u grupi, od Daria Iričanina, suradnika još iz razdoblja Yammata, Ines Tričković, do najdugovječnije i neizostavne Maje Posavec.

Za Detourov specijal standardna postava benda bit će pojačana perkusijama, puhačima, gudačima i back vokalisticom, a oni su glazbenici: Ante Prgin Surka, Ozren Žnidarić, Andrej Jakuš, Dean Melki, Lucija Jakelić i Stanislav Kovačić. 
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare