To je to što me zanima!

Daniel Craig: James Bond ovaj put nije toliki seksist kao prije

Daniel Craig kaže kako vjeruje da je James Bond u filmu 'Spectre' popravio svoj odnos prema ženskom spolu, ali misli da ipak ima još mnogo toga za naučiti
Vidi originalni članak

Daniel Craig (47) osvrnuo se na ulogu Jamesa Bonda kojeg utjelovljuje po četvrti put  u filmu 'Spectre' i agentovo ponašanje prema ženama. 

- On je jako usamljen. Postoji velika tuga. On se poseksa s tim prekrasnim ženama, ali onda one odu i to je tužno. I kako čovjek stari, takvo ponašanje ne vodi na dobro - kazao je Craig. Dodaje kako vjeruje da je Bond popravio svoj odnos prema ženskom spolu, ali misli da ima još puno toga za naučiti. 

- Nadam se da moj Bond nije toliki seksist i mrzitelj žena kao u ranijim inkarnacijama. Svijet se promijenio. Ja nisam takva osoba, ali on jest i što to onda znači? To znači da se za film mogu angažirati fantastične glumice - osvrnuo se glumac. 

U novoj špijunskoj avanturi, uz Daniela će glumiti Christoph Waltz (58) koji tumači ulogu glavnog zlikovca u filmu. Žensku ulogu utjelovit će Monica Bellucci koja je tri godine starija od Craiga, što je potpuni obrat, jer Bond tradicionalno izlazi s mlađim ženama. Prosječna starost 'Bondovih djevojaka' do sada je bila 28 godina. 

'Spectre' je 24. film o Jamesu Bondu, a svjetska premijera zakazana je 6. studenog. Film je režirao Sam Mendes. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Aqamarinne 02.09.2015.

    Taj čovjek po izgledu je rođen da glumi Ruskog KGB špijuna..Da ne znam od kuda je, mislila bih po izgledu to da je Ruski špijun.

  • MiraBušljeta 02.09.2015.

    ima šarma u tom glumcu..

  • kung fu panda 01.09.2015.

    007 sliper men

Komentiraj...
Vidi sve komentare