To je to što me zanima!

Daniel Craig: Rihanna bi mogla biti sljedeća Bondova djevojka

U intervjuu za internetski portal glumac je imao priliku birati između Beyonce i Rihanne. Za Rihannu se odlučio jer mu je, kako je sam rekao, ona više seksi
Vidi originalni članak

On je učinio sve da mu se redatelj Sam Mendes (47) i glumac Javier Bardem (43) pridruže u filmu ' Skyfall', a Daniel Craig (44) otkrio je i koju bi poznatu djevojku volio vidjeti u ulozi Bondove djevojke.  U intervjuu za portal globalgrind.com izjavio je kako bi na tom mjestu u sljedećem nastavku ovog filmskog serijala mogla biti Rihanna (24). Craig je birao između nje i Beyonce. 

- Ona je više seksi - objasnio je Craig svoj odgovor voditelju Benu Lyonsu. Isto pitanje voditelj je postavio i Naomie Harris (36) te Berenice Marlohe (33) koje glume u 'Skyfallu'. Obje su odabrale Beyonce, a začudile su se razlogu koji je Craig naveo kad je objašnjavao zašto je izabrao Beyonce. Rihanna nije skrivala da ju je Craigov komentar razveselio. 

- Craig misli da bih ja trebala biti sljedeća Bondova djevojka. To me stvarno veseli - napisala je pjevačica ubrzo na Twitteru.  Njezino glumačko umijeće već je moguće vidjeti u filmu 'Battleship'. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_93703 13.11.2012.

    Nova Bond djevojka bit ćeeeeeee... : Andrej Pejić!!!

  • KleopatraZD 13.11.2012.

    Valjda je samo meni ovaj film živo s....

  • HelenaViljevac 13.11.2012.

    Vi uopce ne kuzite kaj je on doista mislio =p

Komentiraj...
Vidi sve komentare