To je to što me zanima!

Daniela Trbović si je našla 14 godina mlađeg dečka

Redatelj i dramaturg Oliver Frljić četrnaest godina je mlađi od voditeljice Daniele. Par je potvrdio da su u vezi. Oboje su razvedeni i imaju mlađu djecu
Vidi originalni članak

Daniela Trbović (47) od nedavno je u vezi s četrnaest godina mlađim redateljem Oliverom Frljićem. Rekla je kako je u sretna s Oliverom te da nije tajna da su zajedno, ali sa svojih 47 godina nema potrebu govoriti o detaljima svog privatnog života. Oliver je također potvrdio da je upravo on novi muškarac u životu HTV-ove voditeljice, prenosi časopis Extra. Nije htio puno govoriti o vezi s voditeljicom osim da im je lijepo zajedno. Redatelj svoju publiku redovito šokira neobičnim i kreativnim predstavama. U kazališnim krugovima zovu ga 'anarhistom hrvatskog teatra'. Poznat je po svojim predstavama 'Dabogda se na ovoj predstavi proveo kao Svetozar Jovanović u periodu od '91. do '95. u, recimo, Hrvatskoj', a predstava 'Bakhe' u njegovoj produkciji skinuta je s programa Splitskog ljeta 2008. godine. Predstava nije odigrana zbog navodnog 'rizika za sigurnost gledatelja i izvođača zbog bacanja teških komada mesa s visoke visine'. U istoj predstavi glavni glumac ogrnut je kaputom napravljenim od svježeg goveđeg mesa. Za razliku od poslovnog, o privatnom životu Olivera zna se vrlo malo. Diplomirao je filozofiju i religijsku kulturu te kazališnu režiju i radiofoniju na Akademiji dramske umjetnosti. Otac je djevojčice predškolske dobi, a navodno je u braku bio sve do prošlog ljeta.


DANIJELU JE PRVI SUPRUG VARAO
Ona se prije pet i pol godina rastala od supruga Šime Vlajkija koji ju je navodno varao. S njim je bila sedam godina te imaju sina Lovru (10). Nakon toga je kazala kako si nikad više neće dopustiti takve pogreške i zanemariti svoje želje i potrebe. Tijekom burne rastave mediji su objavljivali sve detalje pa čak i da je navodno našla gaćice druge žene u njihovom stanu. Šime joj ne plaća alimentaciju za Lovru jer, kaže, ima 'previše djece'. Nedavno je kazala kako joj se sad sve posložilo u životu jer ima posao koji voli, a ona i sin su sretni i zdravi pa se više ne boji ulaska u novu vezu. Ispričala je kako joj je desetogodišnji sin rekao da bi i on bio sretan da ju netko usreći. Kratko nakon toga, viđena je na premijeri predstave 'Srce moje kuca za nju' Olivera Frljića.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Iskrena 10.02.2010.

    MUŽ JU NIJE VARAO! ONA JE OČAJNO LAŽLJIVA! VALJDA ĆE JU OVAJ MLAĐI SADA ZADOVOLJITI! VEĆ SAM JA U KARIKI VIDJELA GDJE GLEDA MLAĐE! A ŽENE VREĐA!

  • -mrvica- 09.02.2010.

    zasto su svi komentari MIROTVORCA izvrisani pa nisam vidila nijedan........Bravo danijela,guštaj i zaslužila si......

  • wwww 09.02.2010.

    Imam samo na ovo jedan komentar,nikad bolje nije izgledala nego sad....

Komentiraj...
Vidi sve komentare