To je to što me zanima!

Danijela Dvornik godinama živi u kući na Braču. Bio je to dar...

Danijela je kuću na Sutivanu preuredila po svom ukusu, a na svojim društvenim mrežama rado podijeli detalje iz svog otočkog života
Vidi originalni članak

Danijela Dvornik (56) prije nekoliko godina je pobjegla iz zagrebačke gradske vreve i preselila na Brač. Sa svojim pratiteljima na Instagramu voli podijeliti trenutke mirnog života iz njezine kuće u Sutivanu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danijelin trenutni dom zapravo je bio dar Dinovih roditelja, Borisa i Diane svojim sinovima; pjevaču i njegovom bratu Deanu

Nakon Dinove smrti 2008., Dean se svoje polovice odrekao u Danijelinu korist. Kako nam je otkrio 2010., učinio je to bez ikakve financijske naknade. 

NJEZIN IDEALNI TIP Danijela Dvornik otkrila što je privlači kod muškarca: 'To mi je iznimno atraktivno kod njih...'

 - To sad vjerojatno vrijedi 90.000 do 100.000 eura, ali nisam razmišljao o novcu. Kuću nisam darovao samo njoj, nego nećakinji Elli i mom bratu. Dino je za života htio kupiti moju polovicu, a ja sam mu rekao da mu je neću prodati nego darovati. I držim svoju riječ - rekao je tada Dean.

Danijela je kuću preuredila po svom ukusu, detalje rado pokazuje na društvenim mrežama. 

- Ne gušta onaj koji ima novaca, nego onaj koji zna! Puše neka burica i baš je osvježavajuće, mislim da ću zaspati večeras bez upaljene klime i otvorenih prozora. I tome se radujem - napisala je nedavno uz fotografije svog otočnog doma. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ŠTEF75 29.10.2023.

    kako plaća stara prdulja tolike objave ?

  • ZG - KAJ 26.10.2023.

    Kuca je super uredjena i lijepo je gustati u njoj a zlih jezika uvijek bude...

  • nervozni poštar 26.10.2023.

    Di je mama Zarka, koliko je Danijela njena uprihodila, zna li se?

Komentiraj...
Vidi sve komentare