To je to što me zanima!

Danijela Dvornik je u badiću otkrila tetovažu preko bedra

Na plaži s prijateljicom, Danijela je najviše pričala o unučicama Balie i Lumi, koje je čuvala
Vidi originalni članak

Udovica kralja funka Dine Dvornika, Danijela Dvornik (55), promijenila je lokaciju godišnjeg odmora. S otoka Brača stigla je na Vis u Komižu, a za odmor s prijateljicom izabrala je plažu Lučicu, gdje ju je snimio čitatelj 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uočili smo je zbog tetovaže na desnom bedru, kupaćeg kostima i nakita. Bila je u društvu prijateljice i pričala je o svojim unukama - kaže nam čitateljica. Pticu feniks Danijela je tetovirala prije nekoliko godina, a sad ju je "osvježila" plavom bojom. Feniks je inače simbol snage i ustrajnosti te ponovnog rođenja.

Dvornik je posljednjih nekoliko godina motivirana za tjelovježbu i rado na društvenim mrežama objavljuje videa i fotografije iz teretane.

- Za svoje godine izgleda sjajno - kaže nam čitateljica.

Na društvenim mrežama Dvornik rado dijeli životne spoznaje i savjete. Vježbanje je postalo sastavni dio njenog života, i to ne samo zbog skidanja kilograma i izgleda, nego i zbog samog osjećaja.

- Ništa se ne događa preko noći, treba biti fokusiran na cilj, naoružati se strpljenjem i sebe dovoljno motivirati da i kad ti dođe da odustaneš, ne odustaješ. Moraš vjerovati da će doći dan kad odustajanje neće biti opcija. Jer će sve postati lakše. To je proces, to je mindset - kaže Danijela, pa nastavlja dalje:

DANAS BI SLAVILI GODIŠNJICU BRAKA Danijela Dvornik se prisjetila anegdote s Dinom: 'Zaprijetio je razvodom i nazvao info telefon'

- Kad dođete na polovinu života, ugrabite život svom silinom, preoblikuje ga po vašoj mjeri, po svom guštu, ne odgađajte stvari i želje jer vrijeme ubrzava i život nam klizi. Ugađajte sebi te tako sretni i ispunjeni ugađajte svima oko sebe, ali ne zaboravite sebe.

Da je Dino živ, ovih dana bi slavili 34. godišnjicu braka.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S ELLOM DVORNIK

Idi na 24sata

Komentari 225

  • TonkaK 20.08.2022.

    Ona vježba????

  • Prorok sabahudin 19.08.2022.

    Bla, bla, bla!!!

  • italian mama 19.08.2022.

    Zena je pozitivna i vedra, a sitne duse vide (i traze) samo negativno. Pa kaj hocete da stavlja slike celulita na IG?

Komentiraj...
Vidi sve komentare