To je to što me zanima!

Danijela Dvornik pokazala kako izgleda nakon skidanja dioptrije

Oči su, priznat ćete, vrlo osjetljiv organ našeg tijela pa je vrlo važno da dobijete uvid u sami zahvat kao i ono sto se događa kasnije, kaže Danijela
Vidi originalni članak

Danijela Dvornik (57) pokazala je u utorak na društvenim mrežama kako izgleda nakon laserskog skidanja dioptrije. Fotografirala se u jednoj zagrebačkoj poliklinici pa je objasnila što je sve nužno učiniti prije 'zahvata'.

- Ono što ne znate da prije samog zahvata morate obaviti dubinski i detaljni pregled vaših očiju kako bi se točno vidjelo vaše stanje oka i otklonile sve nedoumice oko samog zahvata. Oči su, priznat ćete, vrlo osjetljiv organ našeg tijela pa je vrlo važno da dobijete uvid u sami zahvat kao i ono sto se događa kasnije - napisala je na Instagramu.

Dvornik je u ožujku bila na skidanju dioptrije. 

- Pošto me svi pitate kako je prošla operacija i jesam li to učinila. Jesam, kao što vidite nemam naočale i sve vidim. Vozila sam bez naočala - rekla je na društvenim mrežama.

ZNATE LI KOJE? Ella Dvornik imala je drugačije ime kad se rodila! Danijela: 'Ali društvo za to nije bilo spremno'

Nedavno se iz užurbanog Zagreba vratila na Brač, svojim svakodnevnim aktivnostima. Sad joj je duša na mjestu, kaže.

- Zemlja za vrt je stigla, kao i stajsko gnojivo. Nokti su sređeni. Skuhala sam riblji brujet sa palentom za sebe i prijateljicu, udovicu ( samo u mojoj ulici ima 5 udovica i 1 raspuštenica). Trebalo je istrošiti kalorije pa sam se bacila u sređivanje dvora . I eto… subota samo što nije prošla - dodala je uz isječke koji prikazuju njezin dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mica Gogica 04.04.2024.

    Kakvi bezobrazni komentari! Pustite ženu nek piše - daje dobre i pametne savjete. Dakle, koncentrirajte se na sadržaj, a ne na formu. A, i forma je Danijeli dobra, s obzirom na godine i tragedije koje je u životu prošla.

  • ŠTEF75 03.04.2024.

    goni se dosadna prduljo u 3 p.m.

  • ßißavac 03.04.2024.

    Kaj su joj dioptriju skidali kroz rektum?

Komentiraj...
Vidi sve komentare