To je to što me zanima!

Danijela Dvornik posebno je motivirana za vježbanje: 'Samo se treba naoružati strpljenjem'

Kad dođete na polovinu života, ugrabite život svom silinom, preoblikuje ga po vašoj mjeri, po svom guštu, ne odgađajte stvari i želje jer vrijeme ubrzava i život nam klizi, napisala je
Vidi originalni članak

Danijela Dvornik (55) redovno sa svojim pratiteljima dijeli svoje iskustvo ali i rezultate tjelovježbe. Ponovno je pokazala svoju odličnu liniju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ništa se ne događa preko noći, treba biti fokusiran na cilj, naoružati se strpljenjem i sebe dovoljno motivirati da i kad ti dođe da odustaneš, ne odustaješ. Moraš vjerovati da će doći dan kad odustajanje neće biti opcija. Jer će sve postati lakše. To je proces, to je mindset - napisala je Danijela uz fotografiju na kojoj se nalazi u dvorani za vježbanje i nosi zeleni maskirni komplet za vježbanje. 

- Kad dođete na polovinu života, ugrabite život svom silinom, preoblikuje ga po vašoj mjeri, po svom guštu, ne odgađajte stvari i želje jer vrijeme ubrzava i život nam klizi. Ugađajte sebi i tako sretni i ispunjeni ugađajte svima oko sebe ali ne zaboravite sebe. Jer kad zaboravite sebe, vi ste zaboravljeni za sve - zaključila je. 

U komentarima su joj mnogi pisali kako se slažu s njezinim riječima.

- Bravo Danijela; Upravo to; Točno tako, sve ste rekli; Jako dobar tekst, život je borba - komentirali su joj.

Danijela je već ranije pričala kako joj je vježbanje postalo sastavni dio njenog života i to ne samo zbog skidanja kilograma i izgleda  već i zbog samog osjećaja. 

HVALI SE VITKOM LINIJOM Selfie Danijele Dvornik u vrućim hlačicama: 'Može se i u 55.'

- Ja ustajem iz kreveta kao da imam 18 godina, ne bole me kosti, nemam problema s fleksibilnošću, menopauzu nisam ni osjetila, neke najbolje ideje došle su mi dok sam vježbala, a i neke od najboljih odluka donijela sam negdje u hodanju ili trčanju po prirodi - podijelila je jednom svoj stav na društvenim mrežama. 

Danijela je nedavno napravila veću promjenu u svojem izgledu kada se ošišala na kratku frizuru i pobrala mnogo pohvala od svojih pratitelja. 

- Hvala vam svima na komplimentima, i ja sam zadovoljna i sto sam predahnula od četke, fena i pegle - zahvalila im je Danijela i našalila se. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S ELLOM

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Hellraiser© 10.08.2022.

    Znači misli živjeti 110 godina 😳🙄

  • Vuk janko 09.08.2022.

    jedino 22+ i bit ćeš mirna

  • RoyBean 09.08.2022.

    E Luce, nekada su takve kao ti nazivali baba tračara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare