To je to što me zanima!

Danijela Dvornik zabranila je emitiranje filma o kralju funka

Nakon što je HAVC već treći put odbio financirati film 'Manijak', o liku i djelu Dina Dvornika i to zbog lošeg scenarija i koncepta, emitiranje je iz istog razloga zaustavila i Danijela Dvornik
Vidi originalni članak

Danijel Tipura, redatelj glazbenih videospotova, radi na filmu o životu i djelu Dina Dvornika već skoro četiri godine. U hrvatskog kralja funka 'zaljubio' se još u mladosti, a kada je radio na njegovom spotu za pjesmu 'Idem ća ka i moj ćaća' upoznao je Ellu Dvornik.

Ona mu je pričala o svom ocu i malo po malo rodila se ideja o dokumentarnom filmu. Tipura je odlučio napraviti film o Dinu tako da ga prikaže na način na koji ga je on sam doživljavao.

Nakon mnogih problema i prepreka koje je imao tijekom snimanja, još se ne nazire kraj cijelom projektu. Redatelj je naime dobio već treću odbijenicu HAVC-a za financiranje i to zbog lošeg scenarija i koncepta, a iz istog je razloga i Dinova udovica Danijela sada zaustavila emitiranje filma.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • izzypop 19.11.2017.

    Sam Dino i Johny,ostalo samo sljedbenici i foliranti.Tolio toga stvorit u jednom desetljeću u glazbi,autora sa svojim ja.Prvi Dinin album je bio takav šok kod ljudi koji su pratili glazbu,Donio funk među rvate,otvoro nove dimenzije glazbe-hvala ti generacijo,počivaj u miru.

  • bigmamabigtata 17.11.2017.

    Danijela se ne slaže zbog love koju je mislila dobit, briga nju za scenario. Nakon 3 godine shvatila da joj se ne sviđa, i da neće dići veliku lovu. Sad bu snimala film kako joj raste unuka i kako je biti baba. Cijeli život živi na grbači prezimena Dvornik.

  • 17.11.2017.

    dino legenda funka

Komentiraj...
Vidi sve komentare