To je to što me zanima!

Danijela iz 'Života na vagi' u haljini: Godinama sam čekala...

U show ušla sa 112,6 kilograma, a u finalnoj emisiji vaga je pokazala 79,2 kg. Zaradila je djevojka puno komplimenata na račun promjene načina života i nove linije, a ona se pohvalila kako je stala u haljinu za ples
Vidi originalni članak

Danijela Pavić (20), bivša kandidatkinja 4. sezone showa 'Život na vagi' nije prestala trenirati ni nakon izlaska iz kuće u kojoj je započela svoju veliku transformaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mlada natjecateljica izgubila je puno kilograma u showu, a onda pokazala svojim pratiteljima i kako izgleda danas. Mnogi tvrde da ju zbog velike promjene ne bi ni prepoznali. 

- Noćni izlazak u uskoj haljini je bilo nešto što sam godinama jako željela. Nakon puno truda i odricanja to se sinoć upravo dogodilo. Cijelu noć sam uživala plešući u njoj - napisala je Danijela iz Dugog Rata uz fotografiju. 

DANIJELA IZ 'ŽIVOTA NA VAGI' Skidala je kile, a sad se uvukla u kožnjak i nosi Gucci remen...

U show ušla sa 112,6 kilograma, a u finalnoj emisiji vaga je pokazala 79,2 kg. Zaradila je djevojka puno komplimenata na račun promjene načina života i nove linije, a Danijela je pozvala one koji je prate da i sami ispričaju svoje priče, ako su bili u istoj situacija kao donedavno i ona sama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 29.01.2020.

    Sada izgleda kao ispuhani balon. I šta je onda bolje.

  • 28.01.2020.

    Već kad si je i dozvolila te kile...dobro da se trgnula na vrijeme...još je tako mlada...! Samo da sad ne posustane i opet se vrati na staro.....

  • anchy2004 28.01.2020.

    Badava joj to kad još ima dva vrata

Komentiraj...
Vidi sve komentare