Show

Komentari 8

Danijela iz 'Života na vagi' u haljini: Godinama sam čekala...

Danijela iz 'Života na vagi' u haljini: Godinama sam čekala...

U show ušla sa 112,6 kilograma, a u finalnoj emisiji vaga je pokazala 79,2 kg. Zaradila je djevojka puno komplimenata na račun promjene načina života i nove linije, a ona se pohvalila kako je stala u haljinu za ples

Danijela Pavić (20), bivša kandidatkinja 4. sezone showa 'Život na vagi' nije prestala trenirati ni nakon izlaska iz kuće u kojoj je započela svoju veliku transformaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Mlada natjecateljica izgubila je puno kilograma u showu, a onda pokazala svojim pratiteljima i kako izgleda danas. Mnogi tvrde da ju zbog velike promjene ne bi ni prepoznali. 

- Noćni izlazak u uskoj haljini je bilo nešto što sam godinama jako željela. Nakon puno truda i odricanja to se sinoć upravo dogodilo. Cijelu noć sam uživala plešući u njoj - napisala je Danijela iz Dugog Rata uz fotografiju. 

U show ušla sa 112,6 kilograma, a u finalnoj emisiji vaga je pokazala 79,2 kg. Zaradila je djevojka puno komplimenata na račun promjene načina života i nove linije, a Danijela je pozvala one koji je prate da i sami ispričaju svoje priče, ako su bili u istoj situacija kao donedavno i ona sama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Najčitaniji članci