To je to što me zanima!

Danijela Martinović je na udaru prevaranata: 'Ne nasjedajte!'

Pjevačica je upozorila svoje fanove preko društvenih mreža da ne nasjedaju na lažne reklame. Ona je, kao i drugi iz javnog života i estrade, žrtva prevare u kojoj se koristi njen lik, ime i prezime
Vidi originalni članak

Pjevačica Danijela Martinović (52) objavila je na svojem Instagram profilu kako je žrtva krađe identiteta. Odnosno, kako tvrdi, njezin se lik našao u reklamama za medicinske preparate.

- Ne nasjedajte na lažne i prijevarne reklame u kojima počinitelji reklamiraju medicinske preparate koristeći pri tome moj lik, ime i prezime - napisala je Danijela kratko na Instagramu. 

Podsjetimo, nedavno je žrtva krađe identiteta bio i ministar zdravstva Vili Beroš

- Upozoravam građane i pacijente na lažni oglas na društvenim mrežama u kojem se nedopušteno koriste moje fotografije i izjave o lijeku za bolove u zglobovima. Lažno oglašavanje te krađa identiteta i zloupotreba mojeg imena, kao i ranije drugih liječnika, je za svaku osudu struke i medija te postupanje nadležnih institucija - poručio je Beroš nedavno. 

EMOTIVNI TRENUTAK Danijelu Martinović iznenadio mladić s Downovim sindromom, poklonio joj ruže: Ovo se pamti!

A prevaranti su i u lipnju ove godine ukrali identitet Nini Badrić kako bi oglašavali proizvod za mršavljenje. Slično je Badrić proživjela i prije nekoliko godina, a tada je angažirala odvjetnike da je zaštite. 

- Prevara. Ne nasjedajte na ovu prevaru, ovdje se radi o krađi identiteta i imena. Ne postoje dijeta ni čarobni bomboni od kojih mršavite, a ni čarobni štapić. Kako kaže moj prijatelj, samo probušena žlica - napisala je Nina u lipnju uz fotografiju "reklame". 

'HOTEL S MILIJUN ZVJEZDICA' Danijela Martinović ljeto je uz inspektora Josipa provela pod šatorom: 'To je bila naša želja'

Lakovjerne kupce su prevaranti pokušavali nasamariti i pomoć imena i lika Doris Pinčić, voditeljice Antonije BlaćeKrešimira Luetića, predsjednika Hrvatske liječničke komore...

POGLEDAJTE NOVI KULINARSKI SERIJAL 'LEĐA O LEĐA':

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pobjednik💪 04.10.2023.

    Nedaj je danijela, ne nasjedaj prevarantima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare