To je to što me zanima!

Danijela Martinović tulumarila s dečkom Josipom. Oduševilo ih posebno iznenađenje - praščić

Ljubavna priča između Martinović i Plavića započela je prošle godine, kad je Danijelina odvjetnica podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta
Vidi originalni članak

Ovih dana slavilo se u jednome restoranu u Brežicama. Nije poznato što točno, ali čini se kako je atmosfera bila odlična. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gosti, među kojima su bili pjevačica Danijela Martinović (52) i njezin partner, kriminalistički inspektor Josip Plavić (49) uživali su u glazbi, piću i, posebnom iznenađenju, torti. No ne pravoj.

Pred ekipu je, kako je otkrila voditeljica Mirna Maras na Instagram pričama, stigao odojak. Sudeći prema licima, oduševio je uzvanike. Danijela je pljeskala, a krim inspektor iznenađeno gledao.

Ljubavna priča između Martinović i Plavića započela je prošle godine, kad je Danijelina odvjetnica podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Policija je brzo riješila slučaj, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti.

'Izuzetno sam sretna'

Danijelu i Josipa, iako izgledaju ’nespojivo’, zapravo vežu istinske vrijednosti. O tim vrijednostima pjevačica je pisala u svom  romanu 'Tuširanje duše', koji sadrži nikad ispričane detalje o njezinu životu.

- Josip i ja smo više od lijepog para. No po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno sretna. Josip je moja luka -  rekla nam je ranije.

Otkrila nam je i vidi li se s inspektorom u braku.

- Govorim iz vlastitog primjera, bilo kakvo predviđanje ili opiranje životu bilo bi smiješno jer je on čudesan. I ja sam mu se bacila kao na paraglidingu. Otvorena sam za sve opcije - priznala je.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S GLUMICOM BARBAROM NOLOM:

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Aglaonema 17.11.2023.

    Da jadan praščić.

  • nori 🖖 17.11.2023.

    Dečko je još u pubertetu

  • Mr. Pickles 17.11.2023.

    Ovako su i u srednjem vijeku vitezovi svojim ljepšim polovicama servirali "tortu" 😝

Komentiraj...
Vidi sve komentare