To je to što me zanima!

Danijela u društvu svoje majke Žarke Kuljiš 'bacila đir po rivi', fanovi: 'Pa ona je pravi komad'

'Nije neko vrijeme, ali bar ne pada kiša pa smo kraljica majka i ja odlučile, nakon tri dana zatočeništva u kući, provesti jutro na Rivi, na kavici', napisala je Danijela u opisu fotografije
Vidi originalni članak

Danijela Dvornik (54) je otkrila na svom Instagramu da blagdansko vrijeme provodi sa svojom majkom Žarkom Kuljiš sa kojom je odlučila 'bacit đir po rivi' i popiti kavu.

- Nije neko vrijeme, ali bar ne pada kiša pa smo kraljica majka i ja odlučile, nakon tri dana zatočeništva u kući, provesti jutro na Rivi, na kavici. Mislim, da su danas i cigle padale, mi bi izašle jer kakvi su to božićni praznici, a da ne izađemo u đir? -napisala je Danijela u opisu fotografija.

Obožavatelji se nisu mogli suzdržati da ne komentiraju kako dobro izgleda.

- Majka kraljica; Divne ono baš, baš; Mama je tako lijepa i otmjena; Kraljica Majka je poput Sofije Loren; Predivna i još više od toga. Uživajte; Prelijepa žena; Baka je komad – obasuli su sa komplimentima obožavatelji ispod fotografije.

5 GODINA SAMOĆE Danijela Dvornik ima dečka? Postoji netko tko mi se sviđa

Podsjetimo se je Danijela otkrila da na Badnjak pakira stvari i kreće za Split gdje je proslavila Božić.

 

- Danas imamo okupljanje na Badnju večer. Mama je sve već pripremila. Torba je spremna. Dinova pjesma me ispraća s radija, ovih dana često. Neka, to je lipo…- napisala je Danijela Dvornik tada u opisu fotografija i svima poželjela svima ugodne blagdane.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ZdravkoKolarić 29.12.2021.

    Dobro bi bilo i znati da joj naočale stoje ko pajceku sedlo, nije dovoljno da su skupe ipak treba prilagoditi godinama, po tome fali još samo minjica

  • marlot 29.12.2021.

    A na koga misle da je komad , na mamu ili kćer

  • pinksurprise 28.12.2021.

    Nek se Danijela ne naljuti, ali mama joj je puno zgodnija, ženstvenija, šarmantnija, sofisticiranija i elegantnija od nje, a pogotovo od unuke. Damski tip.

Komentiraj...
Vidi sve komentare