To je to što me zanima!

Danijelu ni kiša nije spriječila da ode u shopping: Ma kakve torbe i cipele, dajte mi pločice...

Danijela je napravila kratku pauzu od društvenih mreža, a nedavno je objavila fotografiju na kojoj pozira sa smiješkom na licu. Otkrila je i da planira upisati ples
Vidi originalni članak

Danijela Dvornik (55) objavila je na društvenoj mreži kako je otišla u trgovinu za uređenje doma iako je vani bilo loše vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pada kiša ko iz kabla, ali to nije razlog za ne otići u novogodišnji shopping - napisala je Danijela u opis videa koji je snimila dok je šopingirala.

Danijela je otkrila svojim pratiteljima kako planira urediti dom.

- Pločice mi dajte! Kakve torbe i cipele - dodala je.

Inače, Danijela je napravila kratku pauzu od društvenih mreža, a nedavno je objavila fotografiju na kojoj pozira sa smiješkom na licu. Otkrila je i da planira upisati ples.

- Malo sam se odmorila od društvenih mreža .Početak godine je uvijek , početak nečeg novog. Lakše je, znaš da će brzo proći zima ,a ovdje na otoku će zamirisati proljeće jako brzo. Godine nam naprosto lete a ja kao da svaki dan panično hvatam zrak i svaku minutu od straha da nešto ne propustim. Dakle, živim! Dogovorila sam plesanje salse…znači postajem plesačica. I radujem se tome ko malo dijete - napisala je uz fotografiju.

POGLEDAJTE VIDEO: 'VOLJELA BIH DUET SA ZDENKOM KOVAČIĆEK'

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jamesbond7777 10.01.2023.

    Ima se može se a. . Ako zet da pinku🙄

  • 10.01.2023.

    Da li photoshopom kao sebe uređuje dom ili??🤔🤔😁😁😁😁😁😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare