To je to što me zanima!

Danny Glover s djecom igrao graničara, stigao je u Sarajevo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
ZVIJEZDA SARAJEVA Danny Glover klincima je govorio o prijatelju Melu Gibsonu, a najviše se veseli ćevapima. Na sarajevski aerodrom sletio je u ponedjeljak navečer
Vidi originalni članak

Holivudski glumac na 19. Sarajevo Film Festivalu dodijelit će nagradu Fundacije Katrin Cartlidge za najbolji novi talent u filmskoj industriji. Iako je dodjela nagrade zakazana za četvrtak, Danny Glover (67) na sarajevski aerodrom sletio je već u ponedjeljak navečer. Odmah je otišao u hotel, a nagađa se da će tijekom posjeta zvijezda filma “Smrtonosno oružje” razgledati grad i uveličati partije nakon filmskih projekcija. U utorak je dan proveo s djecom koja sudjeluju na Sportskim igrama mladih te se s njima igrao graničara. Odgovarajući na dječja pitanja rekao je da još nije stigao probati ćevape, no kako jedva čeka okusiti taj bosanski specijalitet.

Djeci je strpljivo odgovarao na sva pitanja, a otkrio im je da mu je najbolji prijatelj Mel Gibson (57), s kojim je snimio pet filmova. 


- Putovao sam svijetom, posjetio mala sela u Africi i velike gradove u Sjevernoj Americi. Sva djeca su ista, briljantna i maštovita. Takva su i kod vas u Bosni i Hercegovini, jednostavno prekrasna - zaključio je Danny Glover koji je poznat kao humanitarac i ambasador UNICEF-a.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Opaka Salpa 21.08.2013.

    Svrati malo do nas pa ćemo na pecanje :)

  • feba 21.08.2013.

    Glumčina

  • 20.08.2013.

    "I'm too old for this shit!" :) inace njegova omiljena recenica;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare