To je to što me zanima!

Dario i Petra u prvoj bračnoj svađi: 'Moja si žena i trebaš mi biti podrška, a bila si ukočena'

Zajednička večera parova bila je puna tenzija, a nakon nje su se neki parovi i posvađali. Razlog njihove svađe bila je druga kandidatkinja
Vidi originalni članak

U sinoćnjoj epizodi 'Braka na prvu' parovi su zajedno večerali, a između njih nekoliko pojavile su se tenzije. Dario i Petra prvi puta su se posvađali kao supružnici, a glavni krivac za njihovu svađu bilo je Sašino ponašanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Saša je tijekom večere izjavila kako parovi imaju probleme u odnosu, ali da se svi pretvaraju da je sve savršeno. Upitala je i Darija sviđa li mu se zapravo Petra te izvrijeđala i njega i njegovu suprugu.

BRAK NA PRVU Lorena otišla s večere, dva para odlučila nastaviti eksperiment: 'Ovo je prilično jasna odluka!'

- Ne želim ulaziti u njezine motive. Ako mi se osobno obrati, ako me napadne, ja ću njoj odgovoriti. Bitnije mi je tko kaže, a ne što se govori. Neću ustajati na svaku - rekla je Petra.

- Ona je uvrijedila sve. Ti si moja žena i trebaš biti uz mene. Trebaš reći: 'Dario ti si upravu'. Cijelo vrijeme si ukočena - odgovorio je Petri Dario, na što se ona naljutila i podigla ton.

najstariji par ove sezone Manuela i Tihomir iz 'Braka na prvu' uživaju: Toliko smo slični i zaista se fenomenalno slažemo

- Pričaj normalno, opusti se. Mi jesmo različiti, ali ja ti želim dobro u životu - rekao je Dario, kojemu je zasmetalo što Petra nije stala na njegovu stranu tijekom večere. Petra je na sve dodala:

- On bi volio da sam ja drugačija jer bi se mi tada bolje slagali. U tisuću situacija bih mu mogla reći 'nemoj ovo, nemoj ono, budi tiši, više taktiziraj'. No, ja mu to ne govorim jer smatram da je to onda prikazivanje njega u nekom obliku u kojem on to možda nije.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • direktor_11 09.02.2023.

    Tko su ovi ljudi?

  • Forrest Gump 08.02.2023.

    oboje su simpatični na svoj način, ali njegov komentar da su izabrani "ko da ih je poštar spajao" je vrhunac istine! on je bećar, za društvo, za zabavu, za dernek i galamu, nema dlake na jeziku, što na umu to na drumu... dok je ona sva jadna pokočena, slabo društvena, konstantno opterećena izgledom i odavanjem savršene slike o sebi... u tom opterećenju gubi slobodu i spontanost pa djeluje nekomunikativno i povučeno (čak pomalo i tupavo)... najviše joj odgovaraju situacije 1:1 sa njime ili solo pred kamerom, gdje se vidi da ipak ima neki ok stav i relativno zdravo razmišljanje te da zna sklopit suvislu rečenicu...

  • 08.02.2023.

    Petra je sasvim ok cura .... draga je.... i ne želi svađe ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare