To je to što me zanima!

Darko Lazić opet imao prometnu

Iz pjevačeva tima rekli su kako je bio s prijateljem i da je zakačio za rubnjak te kako se ništa veliko nije dogodilo. Uspio je izbjeći veću katastrofu i prošao je s lakšim ozljedama
Vidi originalni članak

Pjevač Darko Lazić (29) ponovno je imao prometnu nesreću. Tijekom vožnje pukla mu je guma i udario je u rasvjetni stup, koji je srušio. Nesreća se dogodila u ponedjeljak navečer, nakon 20.30 sati u mjestu Prhovo, piše Kurir. 

POGLEDAJTE VIDEO: Darko je i 2018. imao prometnu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošao je s lakšim ozljedama, uspio je izbjeći veću katastrofu, a iz njegova PR-a su se oglasili o ovom slučaju i rekli: 

- Bio je sa prijateljem, zakačio je rubnjak, ništa veliko se nije dogodilo. 

Kurir je došao u posjed fotografije Lazićeva automobila nakon prometne nesreće, a možete je pogledati ovdje

Podsjetimo, pjevač je u listopadu 2018. imao nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu. Lazić je tada automobilom sletio s puta i prevrnuo se na krov, a kasnije je analizom krvi utvrđeno da je u trenutku nesreće bio pod utjecajem alkohola. 

NE MARI ZA MJERE 'Procurile' fotografije: Darko Lazić pjevao na korona partyju

U bolnicu je primljen sa teškim ozljedama, bio je životno ugrožen i više od mjesec dana boravio je na intenzivnoj njezi, a njegovo zdravstveno stanje mijenjalo se iz dana u dan. Kasnije je istaknuo da se promijenio, a zbog bolje prehrane je i smršavio. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • japanokinezjapano 25.05.2021.

    Ispada da je heroj jer je izbjegao veću nesreću odnosno šumaher za volanom, a liku ne bi dao da gura kariolu ili tačke da me ceo svet razume.

  • 25.05.2021.

    Nikad u zivotu nisam cula niti jednu njegovu pjesmu, ma ni refren,.. a o njemu zahvaljujuci 24sata znam sve. 🤦‍♀️PS. Ova njegova je doradila sve osim onog sta triba-tog nosa,..

  • ..lola. 25.05.2021.

    Kako došlo - tako prošlo

Komentiraj...
Vidi sve komentare