Show

Komentari 15

'Procurile' fotografije: Darko Lazić pjevao na korona partyju

'Procurile' fotografije: Darko Lazić pjevao na korona partyju

Nitko od njih nije nosio zaštitnu masku na licu, niti su se pridržavali fizičke distance. Gosti su bančili, plesali na stolcima, grlili se s Darkom i sve to prenosili uživo na Instagramu

Srpski pjevač Darko Lazić (29) opet se našao u problemima, ovaj put zbog korona partyja. Pjevao je na jednoj privatnoj zabavi u mjestu Dublje kod Bogatića, uz potpuno nepoštivanje mjera zaštite od korona virusa, pišu tamošnji mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na snimkama koje su objavljene na društvenim mrežama može se vidjeti kako Lazić uz pratnju svog benda u jednoj kući pjeva na zabavi na kojoj je bilo 20-ak ljudi.

Nitko od njih nije nosio zaštitnu masku na licu, niti su se pridržavali fizičke distance. Gosti su bančili, plesali na stolcima, grlili se s Darkom i sve to prenosili uživo na Instagramu.

Folker se nije javljao na pozive srpskih medija koji pišu kako je on u posljednje vrijeme više puta nastupao na privatnim zabavama, o čemu je otvoreno govorio.

- Čak i da sam nastupao ne osjećam se krivim. Taj virus je zavladao cijelim svijetom, pogodio je najviše nas i ugostiteljstvo. Mi nismo krivi ni za što. Gdje god da sam pjevao u prethodnom periodu bila je i distanca i sve drugo... Ograničen broj mjesta, nemam dodira s publikom, jer sam ja ovamo, sa strane - izjavio je u studenom.

Prema saznanjima Kurira, Lazić je nastupao uglavnom na teritoriju Mačve, gdje je zabavljao goste po kućama i vikendicama. 

Najčitaniji članci