To je to što me zanima!

Darko Lazić se 'prepolovio' pa progovorio o strogoj dijeti: 'Ja zamislim da je kašica slanina'

S prekomjernom težinom počeo se boriti nakon prometne nesreće koju je imao u listopadu 2018. Nakon toga je imao bolove u kukovima zbog čega su mu kilogrami počeli smetati
Vidi originalni članak

Folker Darko Lazić (28) bio je gost u srpskom realityju 'Zadruga'. Zapjevao je i tom prilikom pokazao novu kilažu. Nakon što je išao na operaciju i smanjio želudac, smršavio je zavidan broj kilograma, što ne krije od javnosti. Srpski mediji pišu kako je skinuo više od 40 kilograma.

POGLEDAJTE VIDEO: Teška godina srpske folk zvijezde Darka Lazića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Smio sam jesti samo juhu i to je to. A onda sam jeo kašice za bebe. Zamislim si da je kašica slanina - rekao je nedavno pjevač o svojoj dijeti. 

Folker je istaknuo kako na tome neće stati, a nakon operacije je rekao kako mora paziti na prehranu.

DRŽI DIJETU Lazić se 'prepolovio': Objavio fotku nakon operacije želuca

-  Krvna slika mi je bila loša pa su mogli nastati i veći problemi. Nisam se mogao normalno ni kretati, jer sam konstantno imao bolove, što me jako mučilo - rekao je Lazić za srpski Blic.

S prekomjernom težinom počeo se boriti nakon prometne nesreće koju je imao u listopadu 2018. Nakon toga je imao bolove u kukovima zbog čega su mu kilogrami počeli smetati. 

Darko dane provodi sa svojom zaručnicom Marinom Gagić (20), koja mu kuha i brine o njegovoj prehrani. Smatra kako je ona idealna žena za njega, iako je razlika između njih osam godina.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Linz 03.06.2020.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas korone, terorista, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike .........................................................Amen !!!

  • ihhhh 03.06.2020.

    Pa kad se operirao i koristi 20% od zeludca. Sta trebamo sad da ga hvalimo ili sta?

  • cimun 02.06.2020.

    Opet srbija

Komentiraj...
Vidi sve komentare