To je to što me zanima!

Darko Rundek i Kawasaki 3p za vikend na kvartovskom tulumu

Ovaj vikend u Zapruđu nastupaju brojni pjevački zborovi i plesne skupine. Program je namijenjen svim uzrastima, a posjetitelje u subotu navečer očekuje i veliki koncert Darka Rundeka te grupe Kawasaki 3p
Vidi originalni članak

U Zapruđu, novozagrebačkom kvartu, iduća se dva dana već tradicionalno na otvorenom organizira veliki kvartovski tulum naziva 'Zapruđe uživo'. Uz bogati program i brojne nastupe pjevačkih zborova te plesnih skupina, posjetitelje očekuju i dva velika koncerta - grupe Kawasaki 3p i Darka Rundeka (63). Zabavno-scenski program namijenjen je Zagrepčanima svih uzrasta.

Koncepcija programa rezultat je želja i angažmana lokalne zajednice: udruga, sportskih društava, odgojno-obrazovnih ustanova kvarta, lokalne samouprave Novi Zagreb Istok te inicijatora i nositelja programa Centra za kulturu Novi Zagreb, kao i Udruga građana Zapruđe.

Na pozornici će se kroz nastupe prezentirati rad brojnih skupina djece i mladih u plesu, pjevanju, glumi, žongliranju i sviranju. Manifestacija “Zapruđe uživo” najstariji je i najveći kvartovski tulum. Organizira se već devet godina zaredom. 

SPASIMO POTOK ČRNOMEREC Rundek protiv betoniranja, uz njega za potok šetalo 300 ljudi

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare